Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Platforme

Călătorește în cea mai tare cursă cu obstacole în Vex 6! Vezi dacă ai îndemânarea necesară pentru a-ți croi drum prin nivel după nivel de gropi uriașe, țepi mortali și căderi masive. Este testul suprem în ceea ce privește abilitățile de gândire rapidă și de tastatură! Încă o dată, intră în rolul unui super-soldat antrenat, folosind tot felul de arme, săbii și chiar jetpack-uri cool pentru a înfrunta inamici nebuni precum extratereștrii, zombi și roboți în Raze. Poți tu și echipa ta să rămâneți în viață suficient de mult timp pentru a ajuta Pământul să se refacă în urma unei invazii extraterestre? Există o singură cale de a afla!

Vrei să simți gustul unui joc mai fantezist și cu mai multă acțiune? Atunci aruncă o privire la My Friend Pedro. Ieși pe străzi sub îndrumarea... unei banane vorbitoare? Da, a unei banane vorbitoare numite Pedro, care te va învăța cum să te descurci și te va ajuta să treci de obstacole și să împuști inamici într-un joc de platformă care arată senzațional!

Vrei ceva mai provocator? Asigură-te că încerci Getting Over It, un joc creat de fani bazat pe foarte popularul Getting Over It with Bennett Foddy. Urca pe un munte folosind fizica în avantajul tău și vezi cât de departe poți ajunge înainte să îți pierzi mințile!

Indiferent de gusturile tale, jocurile noastre de platformă te acoperă. Așadar, șterge praful de pe armă, încălzește-ți membrele și pregătește-te pentru lupta 2D a vieții tale!


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Platforme gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Jump Guys și multe altele chiar acum!
Arată mai mult