Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Fork N Sausage

Rating:
9,0
(48.336 voturi)
Dezvoltator:
SayGames
Publicat:
mai 2024
Ultima actualizare:
iunie 2024
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

Fork N Sausage este un joc de puzzle nebun în care navighezi un cârnat plin de viață printr-o serie de obstacole ciudate pentru a ajunge la furculița ta. Răsucește, întoarce-te și sari prin niveluri pline de umor și puzzle-uri provocatoare bazate pe fizică. Dovedește-ți abilitățile și vezi dacă poți să tăi cu adevărat muștarul în această aventură amuzantă și plină de acțiune!

Caracteristici

★ Sute de nivele de puzzle-uri de fizică fin concepute și diabolic de dificile care te pun pe tine și micul tău cârnat într-o lume de bucătărie modernă, plină de obiecte aspre și ascuțite. Înverzește și sare de pe pereți până la urmă stăpânești forțele la lucru în nivel și găsești calea către furculița iubită.

★ Progresează prin joc pentru a debloca mecanisme noi și interesante. La fiecare câteva nivele, vei primi un pachet cu o nouă bucată de veselă sofisticată sau decorații nebune - oale, tigăi, prăjitoare, ventilatoare, ferăstraie, benzi de alergare, jeleuri, cuțite 🔪, bombe 💣, portaluri, rațe de cauciuc și multe altele. Toate acestea pot ajuta cârnatul tău sări și se rostogolească spre furculiță sau îl pot opri în loc (și poate chiar tăia bucăți), dar sunt garantate să adauge o doză de distracție nebună.

★ Ajunge la nivele de șef dificile pentru o provocare extinsă care îți va pune cu adevărat la încercare creierul și coordonarea, pe măsură ce multiple mecanisme de joc intră în acțiune simultan pentru a crea trasee cu obstacole extrem de dificile, dar extrem de satisfăcătoare.

★ Colectează toate monedele pe care le poți în niveluri pentru a economisi și a achiziționa accesorii noi și faine - ochelari de soare 🕶️, un joben, mănuși de box, o plasă de bucătar și multe alte obiecte de colecție garantate să-ți facă cârnatul să arate atât de bine, încât să-i poftim să-l mâncăm.

★ Prinde cheile ori de câte ori poți pentru a răsturna plăcile și a obține recompense faine în continuare 🎁. Vei avea, de asemenea, șansa de a roti roata pentru mai multe monede sau premii misterioase.

★ Completează multiple nivele pentru a debloca noi locații și pentru ca furculița și prietenul ei cârnat să exploreze întreaga gospodărie frumoasă și haotică.

★ Mecanisme ingenioase se combină cu personaje tari și design sonor creativ pentru a crea o lume de joc de desene animate delicioasă, amuzantă și relaxantă, potrivită pentru jucători de toate vârstele.

Data de lansare

  • Februarie 2021 (iOS)
  • Iulie 2021 (Android)
  • Mai 2024 (WebGL)

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

10 iun. 2024

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate