Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Slice Master

Rating:
8,0
(48.789 voturi)
Dezvoltator:
PlayCalm
Publicat:
aprilie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Slice Master este un joc casual pentru o singur─â persoan─â, cu scopul de a t─âia totul ├«n jur, sau, aproape tot. Acest joc cu un singur buton este condus de precizie, sincronizare ╚Öi discern─âm├ónt pentru a acumula un scor ├«nalt. Cu╚Ťitele zbur─âtoare sunt, ├«n general, interzise, dar ├«n acest joc, ele sunt singura modalitate de a avansa spre noi lame ╚Öi piei.

Cum se joac─â Slice Master

Slice Master este un joc cu un singur buton, controlat de tasta space pe tastatura sau de click-ul stâng al mouse-ului. Tot controlul se află în acest singur mișcare simplă. Jocul are o calitate ASMR, iar tăierea constantă este surprinzător de liniștitoare în sunetul său.

Scopul este simplu: s─â tai tot ce vezi ├«n jur: fructe, forme, pere╚Ťi, mobil─â ╚Öi multe altele. Po╚Ťi t─âia majoritatea lucrurilor, dar nu ad─âuga zidul alb pe lista ta de ╚Ťinte - este doar un material de suport pentru cu╚Ťitul t─âu.

Pe parcurs vei putea face cump─âr─âturi, folosind monedele acumulate pentru a achizi╚Ťiona obiecte precum lame mai ascu╚Ťite, s─âbii, m─âciuci ╚Öi multe altele.

Sfaturi

  1. Stai departe de formele metalice roz cu ╚Ťepi. Acestea sunt prea puternice pentru cu╚Ťitul t─âu ╚Öi te vor trimite direct la ├«nceputul rundei.
  2. Atinge corect ╚Ťinta numeric─â la sf├ór╚Öitul fiec─ârui nivel pentru a-╚Ťi multiplica punctele cu num─ârul ╚Ťint─â ╚Öi a-╚Ťi cre╚Öte scorul.

Data de lansare

Aprilie 2024

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Mai multe jocuri similare

Dac─â jocurile casual sunt pe placul t─âu, po╚Ťi g─âsi o mul╚Ťime dintre ele ├«n categoria noastr─â de jocuri casual. ├Äncearc─â un clasic precum Bubble Shooter Classic sau un joc provocator cu cuvinte precum Text Twist, iar dac─â vrei s─â fii cu adev─ârat aventuros, ├«ncearc─â s─â-l ├«nvingi pe Google ├«n Google Feud. Jocuri u╚Öoare ╚Öi provocatoare care fac pauza de dup─â-amiaz─â perfect─â.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate