Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Infiltrating the Airship

Rating:
9,5
(573.713 voturi)
Publicat:
septembrie 2013
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Crezi că ești suficient de înțelept încât să-l ajuți pe Stickman să își atingă scopul? Stickman Ralph trebuie să se infiltreze pe nava unde se află vicleanul Henry pentru a-l captura. Trebuie să-ți pui mintea la contribuție pentru a-l ajuta pe Ralph sa aleagă metoda potrivită prin care să-și ducă la bun sfârșit planul.

Infiltrating the Airship este o continuare a renumitelor jocuri din acest gen, precum Breaking the Bank, Fleeing the Complex sau Escaping the Prison și abordează un scenariu diferit.

În fiecare etapă a jocului ți se oferă o serie de opțiuni, din care trebuie sa alegi una. Această alegere va afecta în mod direct planul tău de a-l captura pe Henry. Oare cum va reuși Ralph să se infiltreze pe navă? Folosing un bloc de C4? Sau poate își va încerca norocul cu o sticluță de acid? Sau poate va ciocăni în trapă și aceasta se va deschide? Fiecare din aceste opțiuni va duce fie la un eșec total fie la trecerea la următorul nivel. Toate nivelurile sunt presărate cu umor și cu scene amuzante. Nu te teme că vei face a alegere greșită; fiecare stagiu al jocului poate fi accesat din nou sau poți chiar să reiei misiunea de la început.

Dacă ești în căutarea unei provocări amuzante, distractive și care-ți pune mintea la contribuție, încearcă Infiltrating the Airship!

Caracteristici

  • Scenariu bazat pe alegeri
  • Amuzant și plin de întelepciune
  • O varietate mare de acțiuni, alegeri și rezultate surprinzătoare

Platforme

Infiltrating the Airship este un joc care se poate juca din browser.

Dezvoltator

Jocul este creat de Puffballs United, același dezvoltator care a lansat o serie de jocuri captivante cu stickman, precum Breaking the Bank, Stealing the Diamond și Crossing the Pit. Daca iti place Infiltrating The Airship, îți va plăcea cu siguranță și Fleeing The Complex, un joc la fel de uimitor, realizat de același dezvoltator!

Comenzi

Click stânga a mouse-ului pentru a face o alegere.

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate