Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Monster Sanctuary

Rating:
9,3
(26.622 voturi)
Publicat:
noiembrie 2018
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Monster Sanctuary - îmblânzește monștrii în această lume fantastică. Monster Sanctuary este un joc RPG 2D în care joci ca un tânăr și mândru Monster Keeper! Ești însoțit de un animal spirit loial care te poate ajuta pe parcursul călătoriei lungi. Luptă-te cu nenumărați monștri, obține noi monștri în echipa ta și crește-i pentru a deveni cei mai mari monștri din toate timpurile. Mult noroc!

Pentru început, jucătorii trebuie să-și aleagă companionul spectral. Alegeți dintre patru personaje diferite, inclusiv Lupul Spectral, Broasca, Vulturul sau Leul. Fiecare animal spectral are o linie de sânge străveche de monștri mândri. În plus, fiecare animal are abilități, statistici și afinitate cu un element, cum ar fi pământul, focul sau apa.

După ce ai ales un companion, trebuie să urmezi pașii strămoșilor tăi și să încerci să păstrezi pacea între oameni și monștri. Evenimente perturbatoare îi îngrijorează pe oameni și amenință pacea - este datoria ta să-ți antrenezi monștrii și să descoperi misterul care amenință ținutul.

Fiecare monstru are un set unic de atacuri și statistici. În plus, monștrii au slăbiciuni și rezistențe la diferite tipuri de atacuri. Uita-te întotdeauna la informațiile oferite și vezi ce atacuri sunt cele mai bune de folosit. Lupta rând pe rând este ușor de urmărit - ataci tu primul, apoi inamicul atacă. Folosește-ți turele cu grijă!

Pe lângă slăbiciuni și rezistențe, fiecare monstru are un arbore de abilități unic. Îmbunătățește acest arbore de abilități pentru a debloca noi abilități puternice. Odată cu creșterea nivelului monstrilor tăi, statisticile lor de bază, cum ar fi sănătatea și mana, se îmbunătățesc și ele. Din toate jocurile de colectare a monștrilor, Monster Sanctuary trebuie să fie unul dintre cele mai detaliate și distractive de jucat.

În timp ce joci, nu uita să cloști ouă de monștri. Colectează ouă de monștri din lupte. Aceste ouă pot fi eclozate pentru a-ți da noi monștri cu care să lupți. Odată eclozat, monstrul este al tău și poți începe să-l îmbunătățești și să-l incluzi în luptele viitoare. Acest joc are acces timpuriu și are deja o comunitate strălucită de jucători dedicați.

Jucătorii trebuie, de asemenea, să acorde atenție arborelui de abilități și obiectelor pe care le colectează. Culege echipamente, arme și poțiuni din cufere. Echipamentele pot fi fabricate, îmbunătățite și oferite monștrilor. Acest lucru îmbunătățește daunele și statisticele lor. Poțiunile sunt folosite pentru a da diferite efecte și pentru a vindeca atât sănătatea, cât și mana. Acest aspect al Monster Sanctuary este la fel de important ca și lupta în sine.

Dacă îți place lupta pe rând și explorarea de tip metroidvania, Monster Sanctuary îți va oferi ore întregi de plăcere. Vezi dacă poți să colectezi fiecare monstru și să descoperi ce îngrijorează paznicii experimentați. Mai mult, vezi dacă poți construi o echipă puternică de monștri care poate distruge orice adversar în luptă.

Ce companion spectral vei alege? Ce ouă de monstru vei ecloza? Găsește-ți norocul astăzi în acest joc epic de vânător de monștri RPG.

Data lansării

Noiembrie 2018

Versiunea

Aceasta este versiunea demo a jocului. Jocul complet va fi lansat pe Steam. Poți susține jocul pe Kickstarter.

Dezvoltator

Jocul a fost realizat de Moi Rai Games.

Caracteristici

  • Joc RPG cu jucabilitate de colecționare a monștrilor
  • Side-scrolling 2D cu grafica pixelată
  • Paternitate spectrală: patru opțiuni de alegere ca simbol de familie
  • Numeroși monștri de capturat
  • Diferite abilități ale monștrilor, care pot fi îmbunătățite
  • O lume frumoasă de explorat

Platforme

  • Browser web
  • Steam
Publicitate
Steam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate