Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Sandspiel

Rating:
9,2
(24.573 voturi)
Publicat:
decembrie 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Sandspiel este un joc creativ în care poți construi medii unice din elemente care reacționează între ele. Folosește-ți imaginația și vezi ce reacții fascinante poți crea în acest joc pixelat distractiv!

Cum se joacă

Urmează reacțiile elementelor

Construiește medii unice folosind 20 de elemente diferite. Poți planta semințe și să le uzi, să aprinzi focuri și să le stingi, să transformi lava în piatră și să creezi opere de artă frumoase.

Experimentează cu diferite instrumente

Ai la dispoziție 20 de elemente cu care poți juca, dar poți ajusta și dimensiunea pensulei pentru a controla în detaliu cantitatea. Există și un buton de anulare care te duce înapoi la diverse puncte din procesul tău și un buton de pauză pentru a opri timpul.

Sandspiel este pânza ta

Folosește solidele pentru a dezvolta reacții în lanț satisfăcătoare din punct de vedere vizual, controlând și conținând fluxurile de gaze și lichide. Folosește jocul ca pe o pânză pentru a picta opere de artă dinamice, care reacționează atunci când nu este întrerupt jocul.

Explorează lucrări de artă interactive

Poți crea artă și o poți împărtăși cu comunitatea prin apăsarea butonului de încărcare. Apasă pe "răsfoiește" pentru a explora arta creată de alți utilizatori, pe care ulterior o poți îmbunătăți cu propria creativitate sau o poți folosi drept sursă de inspirație.

Alte jocuri creative

După ce ai creat o capodoperă creativă în Sandspiel, verifică și alte jocuri creative. Alte titluri populare în această categorie includ Blob Opera și Color Pixel Art Classic.

Data lansării

Decembrie 2018

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de Max Bittker. Poți verifica portofoliul său pe website-ul personal.

Platforme

Browser web (desktop și mobil)

Comenzi

Clic stânga a mouse-ului pentru a juca.

Licență

MIT License

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate