Logo CrazyGames.ro

sandspiel

18.767
evaluări
9,2

Sandspiel este un joc creativ, în care construiești medii unice din elemente care reacționează între ele. Dă frâu liber imaginației și vei vedea ce reacții fascinante vei crea în acest joc pixelat distractiv.

Caracteristici

Privește cum reacționează elementele

Construiește spații unice cu 20 de elemente diferite. Poți planta semințe, pe care ulterior să le uzi, să aprinzi focul și să-l stingi, să tranformi lava în piatră, să crezi minunate opere de artă.

Folosește diverse ustensile

Ai la dispoziție 20 elemente pe care să le combini, precum și posibilitatea de a ajusta dimensiunea periei pentru a controla perfect cantitatea folosită. De asemenea, există un buton de anulare (Undo), care te va duce înapoi în diverse momente ale progresului făcut, precum și un buton de pauză.

Sandspiel este pânza ta de pictură

Folosește elemente solide pentru a obține reacții în lanț vizibile prin controlarea fluxului de gaze și lichide pe care acestea le conțin. Consideră că acest joc este o pânză de pictură pe care să pictezi opere de artă dinamice care reacționează între ele când nu sunt în pauză.

Realizează lucrări interactive

Poți crea artă, pe care s-o distribui și comunității, prin upload. Dă clic pe browse pentru a descoperi operele de artă ale altor jucători, și pe care le poți prelua și înfrumuseța sau pe care le poți folosi ca inspirație.

Data lansării

Decembrie 2018

Dezvoltator

Max Bittker este dezvoltatorul acestui joc. Poți studia portofoliul său accesând website-ul lui. De asemenea,orb.farm este un alt joc al acestui dezvoltator, cu o temă acvatică.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi

Clic stânga a mouse-ului pentru a juca.

Licență

MIT License

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate