Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Simulare

Evadează din lumea reală și fii părtaș la realizarea unor sarcini ciudate dar minunate cu jocurile noastre de simulare.

Intră în lumea simulării

Jocurile de simulare îți permit să execuți numeroase și variate sarcini în lumi minunate, create pe calculator fără consecințe în viața reală. Dacă vrei să participi la curse cu mașini sport periculoase în oraș, poți s-o faci! Dacă vrei să administrezi o frumoasă fermă sau un oraș aglomerat, dar fără să ai parte de stres, poți de asemenea s-o faci! Posibilitățile sunt infinite, iar jocurile de simulare prezentate mai jos sunt doar o frântură din ce poți experimenta.

Cutreieră străzile participând la curse

În primul rând, menționăm Drift Hunters, un joc excelent de simulare, de curse și drifting-uri pe care le execuți de-a lungul unui imens peisaj urban 3D și în care îți exersezi abilitățile de șofer și pilot. Realizează cascadorii uluitoare și întrece-te pe străzile orașului cu viteză care îți taie răsuflarea!

Fii în pielea unui animal

Dacă vrei să-ți trăiești viașa ca un tigru, papagal, cal sau orice alt animal, atunci ai la dispoziție o grămadă de opțiuni, mulțumită dezvolatorului CyberGoldfinch. Poți fi un dragon care scoate flăcări pe nări în Dragon Simulator 3D, un răpitor de temut în Tiger Simulator 3D sau un cal frumos în Horse Simulator 3D.

După cum se poate vedea, jocurile de simulare sunt variate, așa că te invităm să arunci o privire pe jocurile noastre de simulare și vezi în pielea cui poți să fii azi.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Simulare?

 1. Planet Smash Destruction
 2. Zoo - Happy Animals
 3. Train Taxi
 4. Racing Limits
 5. Pepi Super Stores: Fun & Games
 6. Farm Merge Valley
 7. Demolition Derby 3
 8. Ships 3D
 9. Junkyard Sim
 10. Mr. Racer

Care sunt cele mai bune Jocuri de Simulare disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Train Taxi
 2. Zoo - Happy Animals
 3. Global City
 4. Pepi Super Stores: Fun & Games
 5. Idle Bee: Swarm Simulator

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de Simulare?

 1. Drift Hunters
 2. Little Alchemy 2
 3. Little Alchemy
 4. Pou

Care sunt Jocuri de Simulare?

Jocurile de simulation te introduc în lumi 3D dincolo de imaginația ta. Jocurile de simulare erau de obicei puternic axate pe realitate, însă nu mai este cazul acum!


Joacă online cele mai bune Jocuri de Simulare gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Planet Smash Destruction și multe altele chiar acum!
Arată mai mult