Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Sandtrix

Rating:
9,0
(20.725 voturi)
Dezvoltator:
Markus
Publicat:
iunie 2023
Ultima actualizare:
aprilie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Sandtrix este un joc Tetris cu o încleștare - piesele se transformă în nisip atunci când ating pământul. Obiectivul este să aliniați blocurile de aceeași culoare până când formează o culoare continuă de la stânga la dreapta. Atunci când realizați o linie orizontală de culoare, pixelii dispar și câștigați puncte.

Cum se joacă

Moduri de joc

Există trei moduri de joc pe care le puteți încerca în Sandtrix. Primul este modul clasic flock pentru mereu. În acest mod, eliminați nisipul încontinuu până când spațiul de joc este inevitabil umplut. Pe măsură ce trece timpul, viteza crește. Odată ce blocurile ajung în partea de sus, jocul se încheie.

Celelalte moduri de joc respectă aceleași reguli, dar au diferențe fundamentale. În modul de joc cel mai mare scor, obiectivul este să obțineți cel mai mare scor posibil în 3 minute. În afară de aceasta, regulile sunt aceleași. În clear 40 este exact cum sugerează și numele - curățați 40{LIMBA_HTML}>de rânduri. Nu există un timp limită în acest mod. Asigurați-vă doar că nu eșuați!

Primiiți un punct pentru fiecare pixel curățat în orice mod de joc. Dacă curățați din nou un rând înainte de terminarea indicatorului, puteți obține combinații de până la 10x.

Dificultate

Există trei niveluri de dificultate în Sandtrix. În modul ușor, aveți întregul spațiu de joc la dispoziție pentru a vă plasa blocurile, iar viteza este normală. Cu toate acestea, dificultățile medie și grea cresc viteza și limitează spațiul de joc disponibil. Modul greu este în mod deosebit provocator. Vă recomandăm cu tărie să rămâneți la prima setare de dificultate pentru o vreme înainte de a încerca celelalte opțiuni.

Despre Sandtrix

Sandtrix mai este cunoscut sub numele de Sandtris, Setris și Sand Tetris, printre altele. În parte, acest lucru se datorează faptului că jocul a devenit viral sub diverse nume pe TikTok și alte platforme sociale. S-ar putea să pară că infracționează scopul jocului Tetris faptul că piesele se transformă în nisip, dar cu cât jucați mai mult, cu atât vă dați seama de detalii mai mici despre cum aterizează fiecare formă și învățați să maximizați mai eficient fiecare piesă.

Mai multe jocuri ca acesta

Dacă vă place să rezolvați puzzle-uri noi și interesante, verificați colecția noastră completă de jocuri puzzle. Există, de asemenea, o mulțime de jocuri pe temă de Tetris pe care le puteți încerca. Pentru o altă soluție de puzzle inedită și distractivă, verificați Tower Swap.

Data lansării

Iunie 2023

Dezvoltator

Sandtrix a fost dezvoltat de Markus.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

15 apr. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate