Logo CrazyGames.ro

Jocuri 3D

Aceste jocuri 3D au cea mai grozavă grafică și cele mai interesante caracteristici pe care le poți găsi la jocurile de curse, împușcături, aventuri și nu numai. Distrează-te jucând numeroase jocuri 3D.

Tag-uri populare

După cum se poate observa, în jocurile noastre 3D se regăsesc multe genuri – efectiv poți juca orice îți trece prin cap! Dacă îți plac elementele clare de grafică și un mod de joacă realist, te vei delecta cu jocurile noastre 3D. Menționăm mai jos câteva titlui din cele mai populare jocuri 3D.

Mașini 3D

Dacă ești un fan al curselor, îți va plăcea cu siguranță Madalin Stunt Cars 2 – un joc 3D de curse care îți dă șansa să conduci mai multe mașini grozave, cu care să străbați vaste și minunate peisaje urbane. Dacă ești mai degrabă atras de drifting atunci încearcă neapărat Drift Hunters.

Alt joc grozav 3D cu mașini în care ești la volanul unor mașini de formula 1 este Super Star Car.

Curse 3D de alergat

Îți plac întrecerile? Atunci, de ce nu încerci Crazy Roll 3D? În acest joc misterios vei controla o minge 3D care străbate un labirint neon – trebuie să te asiguri că bila nu se oprește și să eviți o grămadă de obstacole.

Alt joc popular 3D cu curse de alergat este Parkour: Go. Va trebui să alergi, să sari și să te strecori pentru a depăși obstacolele folosindu-te de cele mai bune mișcări parkour pe care le cunoști!

Împușcături 3D

Dacă genurile anterioare nu sunt stilul tău, poți să dezlănțui câteva dezastre în Advanced Pixel Apocalypse 3! Acest joc 3D first-person shooter este un joc fantastic, de tip multiplayer în care vei găsi o mulțime de arme și niveluri în care să lupți.

Iată alte jocuri jocuri 3D cu împușcături de top:

Te invităm să încerci și alte jocuri 3D care te vor acapara cu multitudinea de decoruri realiste și lumi digitale.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri 3D?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Shell Shockers
 3. Cubes 2048.io
 4. Smash Karts
 5. Free Kick Classic (3D Free Kick)
 6. Supermarket Empire
 7. Pilot Royale: Battlegrounds
 8. BuildNow GG
 9. Super Star Car
 10. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!

Care sunt cele mai bune Jocuri 3D disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Cubes 2048.io
 2. Kirka.io
 3. Mahjongg Solitaire
 4. Merge Army
 5. Supermarket Empire

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri 3D?

 1. Shell Shockers
 2. Smash Karts
 3. Drift Hunters
 4. Mind Controller
 5. SCAR
 6. 1v1.LOL
 7. Marble Run
 8. Krunker

Care sunt Jocuri 3D?

Jocurile 3D se axează pe scenariu și grafică tridimensionale, ceea cele face să fie cele mai complexe jocuri. Acestea pot reprezenta virtual orice gen, însă cele mai reprezentative sunt cursele și first-person shooters. Dintre toate jocurile online, jocurile 3D se apropie cel mai mult de marile titluri de jocuri de pe Playstation, Xbox sau PC.


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri 3D gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Crazy Roll 3D și multe altele chiar acum!
Arata mai mult