Jocuri 3D

Aceste jocuri 3D au cea mai grozavă grafică și cele mai interesante caracteristici pe care le poți găsi la jocurile de curse, împușcături, aventuri și nu numai. Distrează-te jucând numeroase jocuri 3D.

După cum se poate observa, în jocurile noastre 3D se regăsesc multe genuri – efectiv poți juca orice îți trece prin cap! Dacă îți plac elementele clare de grafică și un mod de joacă realist, te vei delecta cu jocurile noastre 3D. Menționăm mai jos câteva titlui din cele mai populare jocuri 3D.

Mașini 3D

Dacă ești un fan al curselor, îți va plăcea cu siguranță Madalin Stunt Cars 2 – un joc 3D de curse care îți dă șansa să conduci mai multe mașini grozave, cu care să străbați vaste și minunate peisaje urbane. Dacă ești mai degrabă atras de drifting atunci încearcă neapărat Drift Hunters.

Alt joc grozav 3D cu mașini în care ești la volanul unor mașini de formula 1 este Super Star Car.

Curse 3D de alergat

Îți plac întrecerile? Atunci, de ce nu încerci Crazy Roll 3D? În acest joc misterios vei controla o minge 3D care străbate un labirint neon – trebuie să te asiguri că bila nu se oprește și să eviți o grămadă de obstacole.

Alt joc popular 3D cu curse de alergat este Parkour: Go. Va trebui să alergi, să sari și să te strecori pentru a depăși obstacolele folosindu-te de cele mai bune mișcări parkour pe care le cunoști!

Împușcături 3D

Dacă genurile anterioare nu sunt stilul tău, poți să dezlănțui câteva dezastre în Advanced Pixel Apocalypse 3! Acest joc 3D first-person shooter este un joc fantastic, de tip multiplayer în care vei găsi o mulțime de arme și niveluri în care să lupți.

Iată alte jocuri jocuri 3D cu împușcături de top:

Te invităm să încerci și alte jocuri 3D care te vor acapara cu multitudinea de decoruri realiste și lumi digitale.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri 3D?

 1. Ninja Hands
 2. Shell Shockers
 3. BuildNow GG
 4. Smash Karts
 5. Bullet Force
 6. Highway Racer
 7. Madalin Cars Multiplayer
 8. Slash Royal
 9. Sniper Shot: Bullet Time
 10. Crazy Roll 3D

Care sunt cele mai bune Jocuri 3D disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Pro Bowling 3D
 2. Smash Karts
 3. Highway Racer
 4. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 5. Minecube

Care sunt Jocuri 3D?

Jocurile 3D se axează pe scenariu și grafică tridimensionale, ceea cele face să fie cele mai complexe jocuri. Acestea pot reprezenta virtual orice gen, însă cele mai reprezentative sunt cursele și first-person shooters. Dintre toate jocurile online, jocurile 3D se apropie cel mai mult de marile titluri de jocuri de pe Playstation, Xbox sau PC.


Iti oferim 1151 din cele mai bune jocuri 3d gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Ninja Hands, Shell Shockers, BuildNow GG, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult