Logo CrazyGames.ro

Snakes and Ladders

Rating:
8,4
(17.453 voturi)
Publicat:
ianuarie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Joacă Snakes and Ladders online, direct din web browser. Poți juca gratuit acest îndrăgit joc de societate, în modul singleplayer sau local, împreună cu prietenii. Aruncă zarul și croiește-ți drumul spre topul clasamentului. Să sperăm că nu 'aterizezi' pe vreun șarpe!

Cum se joacă

Poți juca cu un grup de până la 6 jucători

Alege culoarea, dă cu zarul și mută piesa. Dacă zarul arată cifra 6, poți să mai arunci zarul încă o dată, gratuit. Poți juca Snakes and Ladders împreună cu maxim 6 prieteni sau în modul AI opponents.

Urcă pe scară - ferește-te de șerpi

În cadrul jocului, există scări și șerpi de diferite dimensiuni, împraștiați pe tablă. Dacă vei cădea și vei ateriza pe un șarpe, vei aluneca în josul planșei. Pe de altă parte însă, poți urca scările dacă aterizezi la baza lor.

Chutes and Ladders

În acest joc vei găsi tobogane (Chutes) și scări (Ladders). Este același concept ca mai sus, doar că în loc de șerpi există tobogane. Este un joc potrivit pentru copii și este cea mai populară versiune jucată în SUA.

Despre Snakes and Ladders

Snakes and Ladders este un joc de societate care funcționează pe bază de 'cum ți-e norocul' și dispune de peste 100 de planșe. Jucătorii trebuie să ajungă în clasament, iar asta se întâmplă în funcție de numărul afișat de zar.

În ce privește evoluția, jocul era utilizat de către profesori pentru a învăța copiii valorile morale de bază. Scările reprezentau virtuțile în timp ce șerpii erau viciile. În ziua de azi, jocul e privit ca o metaforă a călătoriei prin viață, cu bune și cu rele.

Jocuri asemănătoare

Revizuiește lista noastră de jocuri clasice de societate pentru a descoperi mai multe titluri de jocuri pentru familie. Cateva titluri populare ar fi Ludo Online, Uno Online și legendarul Guess Who!

Caracteristici

  • Muzică antrenantă și plăcută
  • Un joc în care norocul îți surâde sau nu
  • Joci împotriva altor maxim 6 prieteni
  • Include de asemenea Chutes and Ladders

Data lansării

Jocul a fost lansat pe piață în martie 2018 și a fost actualizat în ianuarie 2019.

Dezvoltator

Code This Lab este realizatorul jocului Snakes and Ladders.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi

Pentru a arunca zarul, folosește click stânga a mouse-ului.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate