Jocuri de societate

Joacă online jocurile tale preferate de societate. Indiferent că e ludo, șah sau table, vei găsi cele mai bune jocuri de societate în cadrul colecției noastre, tot mai mare. Te poți ajuta de filtre pentru a sorta jocurile, după criteriile top, cele mai noi, cele mai jucate.

Testează-ți priceperea în jocurile clasice de societate

Așa cum jocurile video au acaparat atenția oamenilor și au ajuns să domine industria jocurilor, jocurile de societate au trecut testul timpului. Am adus aceste jocuri în era modernă. Avem o selecție fantastică de jocuri de societate pe care le poți juca online de pe telefonul mobil, calculator sau tabletă.

Dacă îți plac jocurile clasice precum table, șah, ludo și Yahtzee, te afli în locul potrivit! Aici te poți bucura de cele mai grozave jocuri de societate online.

Ce jocuri de societate moderne se pot juca online?

Aceste jocuri grozave pot fi jucate atât de adulți cât și de copii. Dacă înainte petreceați o seară jucând jocuri de societate cu familia, acum le puteti juca de pe calculator sau tabletă. Există o varietate mare de astfel de jocuri, printre care:

Există și câteva jocuri clasice numai bune de jucat pe CrazyGames. Vei găsi de asemenea multe jocuri de strategie, jocuri de cărți și jocuri de echipă. Îți punem la dispoziție peste 70 de titluri diferite din care să alegi. Lista noastră de jocuri de societate este constant actualizată, așa că verific-o în permanență.

Ce-ți oferă jocurile de societate?

Aceste jocuri diferă în funcție de categoria din care fac parte, însă au anumite particularități în comun. În primul rând jocul se desfășoară pe o tablă sau pe o zonă definită. În al doilea rând, există piese de joc pe care trebuie să le folosești (cum ar fi piesele din șah, domino sau table). În cadrul multor jocuri de societate se folosește zarul, jocul desfășurându-se în funcție de norocul fiecăruia.

Jocurile de societate cu joc de rol atribuie un personaj fiecărui jucător, care avansează în cadrul jocului, pe tabla de joc. Jocurile de societate care se accesează din browser oferă mai multe tipuri de joc, cum ar fi:

  • Modul Single Player vs. modul AI opponents (toți concurenții)
  • Jocuri Multiplayer vs. modul friends on the same device (prieteni de pe același dispozitiv)
  • Jocuri Multiplayer vs. online opponents (concurenți online)

Care sunt Jocuri de societate?

Jocurile de societate sunt jocuri care se joacă pe masă sau pe o suprafață special creată. Oamenii joacă jocuri de societate de mii de ani, cum ar fi jocul Backgammon, vechi de peste 5,000 ani. Acum, le poți juca gratuit din browser-ul web doar dintr-un singur click!


Iti oferim 86 din cele mai bune jocuri de societate gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Whooo?, Tic Tac Toe Online, Ludo Hero, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult