Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Sportcars Crash

Rating:
8,2
(38.748 voturi)
Dezvoltator:
C Games
Publicat:
decembrie 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Sportcars Crash este un joc de conducere în care fiecare curbă înseamnă pericol și supraviețuirea este provocarea supremă. Ia locul șoferului în diverse mașini, fiecare având propriile trăsături unice și capacitate de distrugere. Indiferent dacă alegi să navighezi cu pricepere până la linia de sosire sau te bucuri de senzația provocată de accidente, alegerea îți aparține în acest test plin de adrenalină al abilităților de conducere și instinctului.

Cum se joacă

Curse pe trasee cu obstacole

Înfruntă o serie de provocări îndrăznețe în Sportcars Crash. Fiecare nivel este plin de viteză extremă și cascadorii curajoase, precum și de o mulțime de obstacole care îți pot zdrobi mașina dacă nu ești atent.

Treci de linia de sosire

Obiectivul tău în Sportcars Crash este să ajungi la sfârșit cu mașina intactă. Cu cât lovești mai multe popice la final, cu atât este mai mare bonusul de puncte. Dacă ești scos de pe traseu sau explodezi înainte de a ajunge acolo, va trebui să începi traseul din nou. Există opțiunea de a-ți repara mașina în caz de daune critice.

Cumpără mașini noi distructibile

Primești bani atunci când completezi un nivel. Folosește acești bani în magazin pentru a cumpăra o gamă variată de mașini noi și interesante. Fiecare mașină are propriul ei caracter, cu viteze, capacitate de distrugere și manevrabilitate unică. Găsește o mașină care să te ducă prin traseu fără probleme!

Alte jocuri asemănătoare

Dacă îți place să îți pui abilitățile la încercare în curse cu obstacole dificile și la viteză mare, avem multe alte jocuri similare cu Sportcars Crash în secțiunea noastră de jocuri cu mașini. Verifică Moto X3M și Drift Boss pentru și mai multă distracție la volan.

Caracteristici

  • O mulțime de niveluri unice și provocatoare
  • Cascadorii și viteză palpitantă
  • Distrugere epică a vehiculelor
  • Gamă de mașini disponibile pentru achiziție

Data de lansare

Decembrie 2023

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate