Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de drifting

Taie curbele ca un maestru în cadrul acestor jocuri captivante cu drifturi! Poți sorta jocurile de drifting după criteriile top, nou și cele mai jucate, pentru a juca cele mai bune și mai noi jocuri de drifting online.

Arta de a face drifturi

Drifting-ul este atât o artă cât și un sport. Arta de a face drifturi este un termen care a fost răspândit în Japonia în anii 1970 și ulterior odată cu apariției seriei scrise Initial D în anul 1995.

Drifting este de asemenea un sport competitiv, iar dacă ești un împătimit al jocurilor video, atunci șansa ta de a-ți demonstra măiestria în arta drifting-ului este de a juca un joc de drifting care măsoară lungimea fiecărui drift. Astfel poți concura cu ușurință cu prietenii în jocuri online și sesiuni de joc locale.

Cele mai bune jocuri online de drifting

Drift Hunters este un joc popular de condus în care poți vira de pe o pistă pe alta, acumulând puncte de drifting și cumpărând noi mașini. Acesta este cel mai nou joc din browser în materie de drifting.

O alternativă subapreciată la Drift Hunters este Burnout Drift, un alt joc 3D în care poți să aluneci și să derapezi la curbe pentru a câștiga puncte și a avea mașini noi.

Multe jocuri din această categorie sunt despre a concura la curse dar și despre a evita traficul. RealDrive este un joc grozav cu drifturi cu o grafică superbă, modele realiste de mașini și diverse provocări în ce privește drift-urile.

Dacă vrei să joci un joc cu drifturi mai casual, de tip arcadă, atunci încearcă Drift Boss. În acest joc ai de executat drifturi la curbe înguste fără să cazi de pe platformă.

Pentru mai multe jocuri cu drifturi, accesează neapărat Drifted.com.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de drifting?

 1. Racing Limits
 2. Rally Racer Dirt
 3. Demolition Derby 3
 4. Night City Racing
 5. Derby Crash 3
 6. Gearshift One
 7. CarBall.io
 8. Drift Escape
 9. Derby Crash 5
 10. Drift Hunters

Care sunt cele mai bune Jocuri de drifting disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Drift Escape
 2. Drift Boss
 3. CarBall.io
 4. Zombie Drive Survivor
 5. Battle Arena Race to Win

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri de drifting?

 1. Drift Hunters
 2. Drift Boss

Care sunt Jocuri de drifting?

Jocurile cu drifturi reprezintă un gen al jocurilor de condus, care se axează pe arta de a face drifturi. Drifting presupune folosirea unei combinații între accelerație și frână pentru a aluneca cu mașina la curbe.


Joacă online cele mai bune Jocuri de drifting gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Racing Limits și multe altele chiar acum!
Arată mai mult