Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Super Auto Pets

Rating:
8,8
(27.094 voturi)
Dezvoltator:
Team Wood Games
Publicat:
iunie 2022
Ultima actualizare:
iunie 2024
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Super Auto Pets este un joc de lupt─â multiplayer cu animale de companie dr─âgu╚Ťe cu abilit─â╚Ťi unice. Stabili╚Ťi-v─â strategia ╚Öi duce╚Ťi lupta cu al╚Ťi juc─âtori online. Juca╚Ťi ├«n ritmul vostru ├«n aceast─â aventur─â relaxat─â de lupt─â automat─â.

Cum se joac─â

Gameplay de baz─â

Odat─â ce a╚Ťi intrat ├«ntr-unul dintre modurile de joc disponibile ├«n Super Auto Pets, ave╚Ťi sarcina de a construi o linie de animale de companie pe care s─â le duce╚Ťi ├«n lupt─â. Exist─â at├ót de multe combina╚Ťii de animale de ├«ncercat ╚Öi de experimentat!

Exist─â dou─â faze de lupt─â, faza de magazin ╚Öi faza de lupt─â. ├Än timpul fazei de magazin, pute╚Ťi cump─âra upgrade-uri pentru a v─â face armata mai puternic─â. Pute╚Ťi, de asemenea, combina animale de companie pentru a crea unit─â╚Ťi mai puternice. A╚Öeza╚Ťi-v─â comod ╚Öi urm─âri╚Ťi cum animalele de companie se anihileaz─â reciproc ├«n mod automat!

Moduri de joc

Modul Aren─â

O experien╚Ť─â multiplayer asincron─â ╚Öi relaxant─â, f─âr─â limite de timp. Pute╚Ťi ob╚Ťine 10 victorii ├«nainte de a pierde toate inimile?

Modul Versus

O partid─â sincron─â intens─â cu 8 juc─âtori ╚Öi luare rapid─â a deciziilor. Pute╚Ťi fi ultima echip─â ├«n picioare ├«nainte ca o alt─â echip─â s─â v─â elimine?

Pachete de c─âr╚Ťi

Pachete standard

Pentru juc─âtorii care doresc s─â ├«nceap─â rapid s─â joace. Pachetele con╚Ťin animale de companie care sunt disponibile ├«n timpul jocului. Pachetele standard sunt pre-construite pentru to╚Ťi ╚Öi ofer─â o competi╚Ťie corect─â.

Pachete personalizate

Pentru fanii construirii de pun╚Ťi. Toate animalele de companie pot fi mixate ╚Öi combinate pentru a crea combina╚Ťii satisf─âc─âtoare. Mai multe expansiuni ofer─â ╚Öi mai multe posibilit─â╚Ťi.

Pachete săptămânale

Pentru fanii variet─â╚Ťii. Pachetele s─âpt─âm├ónale sunt generate ├«n fiecare luni ╚Öi con╚Ťin un set complet aleatoriu de animale de companie cu care toat─â lumea se poate juca.

Mai multe jocuri de acest fel

V-a pl─âcut s─â juca╚Ťi Super Auto Pets? R─âsfoi╚Ťi mai multe dintre jocurile de lupt─â noastre preferate atunci c├ónd dori╚Ťi s─â ├«ncerca╚Ťi ceva nou. Dou─â jocuri de top din aceast─â categorie sunt Zombs Royale ╚Öi Rocket Bot Royale.

Caracteristici

  • Diverse moduri de joc disponibile
  • O multitudine de animale de companie dr─âgu╚Ťe cu abilit─â╚Ťi unice
  • Al─âtura╚Ťi-v─â altor juc─âtori ├«n b─ât─âlii online
  • Juca╚Ťi gratuit ├«n browserul vostru web

Data lans─ârii

Iunie 2022

Dezvoltator

Super Auto Pets a fost creat de echipa Wood Games.

Platforme

Acest joc este disponibil ca joc de browser web (desktop și mobil). Avem, de asemenea, o versiune pentru Android, iOS și Steam.

Ultima actualizare

05 iun. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate