Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Batalii

Istoria războiului

De-a lungul istoriei, au avut loc bătălii epice. Națiunile s-au confruntat; triburi războinice au luptat unele împotriva altora. Aceste bătălii au modelat lumea și istoria noastră. În vremurile antice, comandanții foloseau catapulte, arbalete și berbeci de asediu. Astăzi, comandanții folosesc rachete de croazieră, mitraliere și tancuri blindate. Jocurile de luptă sunt un gen extrem de popular în jocurile online. După cum puteți vedea din titlurile pe care le-am selectat pentru dumneavoastră, acest gen include o gamă largă de tipuri de jocuri. Puteți controla armate medievale uriașe, lupta împotriva hordelor de zombi sau chiar vă puteți lansa în bătălii aeriene.

Luptați în bătălii epice online

Dacă doriți să luptați în bătălii epice în browserul dvs. web, sunteți pe pagina potrivită. Unele dintre cele mai bune jocuri de luptă în acest moment includ:

Toate aceste jocuri au o mecanică de luptă simplă și distractivă, care implică construirea și îmbunătățirea abilităților de luptă pe măsură ce nivelurile avansează

Aceste trei titluri sunt printre cele mai interesante și captivante jocuri de luptă în browser. Dynamons World vă permite să capturați diverse monștri și să-i antrenați pentru luptă. Explorați această lume frumoasă și capturați dynamonii sălbatici pe care-i întâlniți. Această poveste este interesantă, iar mecanica de luptă este distractivă. Pixel Warfare, pe de altă parte, vă permite să luptați împotriva altor jucători online într-o varietate de hărți distractive. Puteți distruge dușmanii folosind topoare, pistoale, mitraliere sau chiar numai cu pumni! Grafica acestui joc aduce aminte de Minecraft, iar nivelurile sunt imense.

În cele din urmă, avem RTS-ul epic Goodgame Empire. Acest joc de construire a bazelor vă plasează în Evul Mediu în calitate de stăpân al unui oraș. Trebuie să acumulați resurse și să le utilizați pentru a cerceta tehnologii noi și a construi structuri. Mai mult, puteți construi și sisteme de apărare și trupe pentru luptă. Încercați să cuceriți teritorii și să formați alianțe cu alți jucători. Așa cum puteți vedea, jocurile de luptă sunt foarte distractive. Indiferent de tipul de luptă pe care îl preferați, avem un joc potrivit pentru gusturile dvs.!


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Batalii gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă EvoWars.io și multe altele chiar acum!
Arată mai mult