Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Diep.io

Rating:
8,4
(159.048 voturi)
Dezvoltator:
Matheus Valadares
Publicat:
aprilie 2016
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
.io
┬╗
Pagini Wiki:

Diep.io este un joc .io de supravie╚Ťuire ├«n care controlezi un cerc ├«narmat cu un tun. Scopul este simplu - deplaseaz─â-te pe hart─â ╚Öi distruge ceilal╚Ťi juc─âtori ├«n timp ce ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti ╚Öi modernizezi propriul cerc.

Cum se joac─â

Trage pentru a crește în nivel

Diep este un joc .io simplu, amplasat ├«ntr-o aren─â vast─â. ├Äncepi ca un tanc de baz─â de nivel 1. Aventureaz─â-te ├«n jurul h─âr╚Ťii ├«mpu╚Öc├ónd diverse blocuri pentru a cre╚Öte ├«n nivel. Cel mai bine este s─â faci acest lucru pentru o vreme ├«nainte de a ├«ncerca s─â ├«nfrun╚Ťi al╚Ťi adversari, deoarece fiecare nivel ├«n sus te recompenseaz─â cu un punct de upgrade pe care ├«l po╚Ťi cheltui ├«ntr-una din cele 8 zone de upgrade.

├Ämbun─ât─â╚Ťe╚Öte-╚Ťi cercul Diep

Exist─â 8 statistici diferite pe care le po╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi. Acestea sunt regenerarea s─ân─ât─â╚Ťii, s─ân─âtatea maxim─â, daunele corpului, viteza glon╚Ťului, penetrarea glon╚Ťului, daunele glon╚Ťului, re├«nc─ârcarea ╚Öi viteza de mi╚Öcare. G├ónde╚Öte-te bine la alegerea ta, deoarece ai doar un num─âr limitat de puncte de abilitate ╚Öi acestea sunt mai greu de ob╚Ťinut pe m─âsur─â ce urci ├«n nivel.

Po╚Ťi alege s─â te concentrezi pe daunele ╚Öi viteza glon╚Ťului pentru a oferi mai mult─â putere de foc. Alternativ, po╚Ťi alege s─â te concentrezi pe s─ân─âtate ╚Öi regenerare pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi capacitatea de supravie╚Ťuire. C├ó╚Ötigi mai multe puncte de abilitate pe m─âsur─â ce provoci daune ╚Öi cre╚Öti nivelul.

Încearcă diferite moduri de joc

Exist─â, de asemenea, o multitudine de moduri de joc disponibile. Modul principal este un free-for-all - fiecare juc─âtor pentru el ├«nsu╚Öi. Alte moduri de joc includ tag, labirint, 2 echipe, 4 echipe ╚Öi domina╚Ťie. ├Äncearc─â diferitele moduri de joc ╚Öi vezi care ╚Ťi se potrive╚Öte stilului de joc.

Nu uita s─â ├«╚Ťi alegi culoarea cercului ╚Öi un nickname potrivit!

Mai multe jocuri de acest gen

Acest joc este disponibil pe browser ╚Öi, de asemenea, prin intermediul magazinului de aplica╚Ťii. Verific─â Agar.io pentru un alt joc IO legendar sau verific─â alte titluri de top precum Cubes 2048 ╚Öi Mini Royale: Nations.

Dezvoltator

Diep.io este creat de Matheus Valadares.

Release

Aprilie 2016

Platforme

Diep.io este disponibil ca joc pe browser (folosind HTML5), ca aplica╚Ťie pentru Android ╚Öi ca aplica╚Ťie pentru iOS.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate