Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Diep.io

Rating:
8,5
(106.139 voturi)
Dezvoltator:
Matheus Valadares
Publicat:
aprilie 2016
Ultima actualizare:
iunie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Clasificare:
Pagini Wiki:

Diep.io - Jocul de supraviețuire cu împușcături nebune. Există o mulțime de jocuri io disponibile, dar poate că niciunul nu este la fel de distractiv ca jocul hit superb, Diep.io. În acest titlu, jucătorii trebuie să controleze propriul cerc înarmat cu un tun letal. Scopul este simplu: plimbați-vă pe hartă și distrugeți ceilalți jucători în timp ce vă îmbunătățiți și modernizați propriul cerc.

Deși acest joc poate părea simplu, există diferite aspecte, cum ar fi îmbunătățirile și harta. Există o gamă de clase de tancuri disponibile pentru a alege - fiecare dintre ele cu o armă diferită. Alegerea armei este importantă și ar trebui schimbată pentru a se potrivi stilului tău de joc.

Jucătorii pot, de asemenea, să îmbunătățească 8 statistici diferite - regenerarea sănătății, sănătatea maximă, daunele corporale, viteza de penetrare a glonțelor, penetrarea glonțelor, daunele provocate de gloanțe, reîncărcare și viteza de mișcare. Alegeți cu grijă ce upgrade-uri să utilizați deoarece jucătorii au la dispoziție doar un număr limitat de puncte de abilitate.

Un jucător poate dori să se concentreze pe pagubele și viteza gloanțelor, de exemplu, pentru a obține mai multă putere de foc. Alternativ, un jucător se poate concentra pe sănătate și regenerare pentru a-și îmbunătăți capacitatea de supraviețuire. Jucătorii câștigă mai multe puncte de îndemânare pe măsură ce fac daune și cresc în nivel.

Mai mult, sunt disponibile o mulțime de moduri de joc. Modul principal este un free for all - fiecare jucător pentru el însuși. Cu toate acestea, alte moduri de joc includ tag, labirint, 2 echipe, 4 echipe și dominare. Încercați diferite moduri de joc și vedeti care vi se potrivește stilului dumneavoastră de joc.

Nu uitați să alegeți și culoarea cercului și un nume de jucător adecvat!

Acest joc este disponibil pe browser web și, de asemenea, prin intermediul magazinului de aplicații. Mai mult, acest joc multiplayer epic de luptă a fost realizat de creatorul agar.io - un alt titlu io popular. Încercați-l astăzi și vedeți dacă puteți deveni regele sau regina arena.

MooMoo, Slither, Agar, ... Lista de jocuri .io multiplayer devine din ce în ce mai lungă! Diep.io este o nouă adiție în care controlezi un tanc și dobori atât adversarii cât și obstacolele. Acest lucru vă permite să vă îmbunătățiți tancul în timp ce încercați să supraviețuiți cât mai mult timp.

Dezvoltator

Diep.io a fost realizat de Matheus Valadares, același dezvoltator ca și Agar.io. Această versiune de port Scratch a fost realizată de Griffpatch; puteți juca în continuare versiunea non-Scratch aici.

Versiune

Aprilie 2016

Platforme

Diep.io este disponibil ca joc de browser web (folosind HTML5), ca aplicație Android și ca aplicație iOS.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate