Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

The Impossible Quiz

Rating:
8,7
(76.330 voturi)
Publicat:
ianuarie 2023
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

The Impossible Quiz este un joc de ├«ntreb─âri online care este... Aproape imposibil. ├Äntreb─ârile sunt toate dificile ╚Öi necesit─â g├óndire lateral─â. Sunt 110 ├«ntreb─âri de rezolvat ╚Öi ai doar trei vie╚Ťi, a╚Öa c─â asigur─â-te c─â e╚Öti preg─âtit s─â g├ónde╚Öti creativ!

Cum se joac─â

No╚Ťiuni de baz─â

Exist─â doar un r─âspuns corect, a╚Öa c─â dai click pe una dintre cele patru variante de r─âspuns ╚Öi sper─â s─â g├ónde╚Öti ├«ntr-un mod suficient de lateral pentru a-l g─âsi. Unii dintre r─âspunsuri sunt foarte abstracte, dar ai la dispozi╚Ťie ╚Öapte s─ârituri pentru a trece peste unele ├«ntreb─âri. Cu toate acestea, toate aceste s─ârituri sunt necesare pentru a completa ├«ntrebarea 110, care este ultima ├«ntrebare.

The Impossible Quiz nu se rezumă doar la răspunsul la întrebări absurde. În joc sunt împrăștiate și puzzle-uri logice care te provoacă să gândești în afara tiparelor obișnuite.

R─âspunsuri

Dac─â nu po╚Ťi g─âsi r─âspunsurile ╚Öi ai nevoie de ajutor suplimentar, vezi videoclipul nostru demonstrativ de mai jos. Unele r─âspunsuri vin chiar ╚Öi cu o bomb─â cu ceas, ad─âug├ónd mai mult─â presiune ├«n timp ce te str─âduie╚Öti s─â r─âspunzi.

Jocuri similare

Vezi jocurile noastre de quiz pentru ├«ntreb─âri mai provocatoare. Dac─â ╚Ťi-a pl─âcut The Impossible Quiz, este posibil s─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â demonstrezi c─â nu e╚Öti un idiot ├«n The Idiot Test, un alt clasic amuzant din epoca de aur a Flash.

Dezvoltator

The Impossible Quiz este creat de Splapp-me-do, un geniu creativ pe care po╚Ťi s─â-l urm─âre╚Öti pe Twitter.

Data lans─ârii

The Impossible Quiz a fost lansat ini╚Ťial ├«n 2007 ca un joc Flash online. Jocul a fost apoi relansat ├«n 2019 folosind HTML5.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate