Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

The Impossible Quiz

Rating:
8,7
(72.822 voturi)
Publicat:
ianuarie 2023
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

The Impossible Quiz este un joc de întrebări online care este... Aproape imposibil. Întrebările sunt toate dificile și necesită gândire laterală. Sunt 110 întrebări de rezolvat și ai doar trei vieți, așa că asigură-te că ești pregătit să gândești creativ!

Cum se joacă

Noțiuni de bază

Există doar un răspuns corect, așa că dai click pe una dintre cele patru variante de răspuns și speră să gândești într-un mod suficient de lateral pentru a-l găsi. Unii dintre răspunsuri sunt foarte abstracte, dar ai la dispoziție șapte sărituri pentru a trece peste unele întrebări. Cu toate acestea, toate aceste sărituri sunt necesare pentru a completa întrebarea 110, care este ultima întrebare.

The Impossible Quiz nu se rezumă doar la răspunsul la întrebări absurde. În joc sunt împrăștiate și puzzle-uri logice care te provoacă să gândești în afara tiparelor obișnuite.

Răspunsuri

Dacă nu poți găsi răspunsurile și ai nevoie de ajutor suplimentar, vezi videoclipul nostru demonstrativ de mai jos. Unele răspunsuri vin chiar și cu o bombă cu ceas, adăugând mai multă presiune în timp ce te străduiești să răspunzi.

Jocuri similare

Vezi jocurile noastre de quiz pentru întrebări mai provocatoare. Dacă ți-a plăcut The Impossible Quiz, este posibil să îți dorești să demonstrezi că nu ești un idiot în The Idiot Test, un alt clasic amuzant din epoca de aur a Flash.

Dezvoltator

The Impossible Quiz este creat de Splapp-me-do, un geniu creativ pe care poți să-l urmărești pe Twitter.

Data lansării

The Impossible Quiz a fost lansat inițial în 2007 ca un joc Flash online. Jocul a fost apoi relansat în 2019 folosind HTML5.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate