Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri cu Mouse-ul

Jocuri cu o poveste captivantă

Anumite jocuri cu șoareci se concentrează pe luarea deciziilor în jocuri cu o poveste captivantă, precum Fugind de Complex și alte titluri din colecția Henry Stickmin. Aceste jocuri te cer să răspunzi la dialoguri și să te confrunți cu o gamă variată de consecințe amuzante în funcție de opțiunile tale.

Jocuri cu șoareci multiplayer

Alte jocuri de click cu mouse-ul includ bătălii online împotriva altor jucători, precum Stabfish.io și WarCall.io. Răsfoiește colecția completă pentru mai multe jocuri cu șoareci online!

Jocuri cu șoareci pasivi

Jocurile de click pasiv reprezintă o mare parte din jocurile cu șoareci, deoarece implică un număr mare de click-uri pentru a avansa în joc. Răsfoiește colecția noastră de jocuri de click dacă asta este tipul de joc pe care îl cauți!

Jocuri pe orice dispozitiv

Chiar dacă aceste jocuri sunt clasificate ca jocuri cu mouse-ul, multe dintre ele pot fi jucate și pe dispozitive mobile prin atingere și glisare, în loc să folosești un mouse.


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Mouse-ul gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă DOP: Draw One Part și multe altele chiar acum!
Arata mai mult