Logo CrazyGames.ro

Yahtzee Online

Rating:
7,6
(2.589 voturi)
Publicat:
decembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Testează-ți abilitățile cu zarurile împotriva altor jucători în Yahtzee Online. Acest joc clasic de Yahtzee aduce distracția jocului tradițional de zaruri în confortul casei tale. Dintre toate jocurile cu zaruri, Yahtzee este una dintre cele mai bune experiențe. Amestecul perfect de tactică, strategie și noroc îți garantează un timp distractiv.

Poți alege între un joc pentru un singur jucător sau poți juca împotriva a până la 3 jucători. Dacă alegi să joci în mod multiplayer, toți jucătorii trebuie să se afle pe același calculator și să joace pe rând. Modul de joc cu patru jucători este fantastic - Dacă nu ai jocul cu zaruri, te poți distra cu prietenii și familia în această versiune online.

Grafica jocului arată minunat, cu animații fluide ale zarurilor și un tablou de scor ușor de înțeles. Poți asculta și o selecție de muzică elegantă în timp ce joci!

Reguli Yahtzee de bază

Premiza jocului Yahtzee este simplă - arunci 5 zaruri și trebuie să încerci să faci diferite combinații de puncte, cum ar fi o casă plină, o chintă mare sau trei zaruri identice. Pentru fiecare aruncare, trebuie să selectezi una dintre categoriile de punctaj - acesta este motivul pentru care strategia este importantă. Aruncarea zarurilor este doar noroc, dar alegerea categoriei de punctaj necesită abilitate.

Așa cum este și în jocul standard, dacă faci Yahtzee (5 zaruri identice), primești 50 de puncte. Totodată, dacă scorul din categoria stângă este mai mare decât 65, primești un bonus de 35 de puncte. Folosește aceasta în avantajul tău și încearcă să faci cele mai bune combinații.

Diferite combinații Yahtzee

Yahtzee Online este un joc care are o varietate de combinații diferite de punctaj. Partea stângă a tabloului de scor conține scoruri numerice - trebuie să numere câte zaruri ai cu un anumit număr și să le aduni pentru a obține scorul. De exemplu, aruncarea a 4 zaruri cu numărul 4 va primi un scor de 16.

Partea dreaptă a tabloului de scor conține categorii speciale, inclusiv:

  • Trei zaruri identice
  • Patru zaruri identice
  • Chintă mică (patru zaruri consecutive, de exemplu 1, 2, 3 and 4)
  • Chintă mare (cinci zaruri consecutive, de exemplu 2, 3, 4, 5 și 6)
  • Casă plină (două zaruri identice și trei zaruri identice)
  • Șansa (suma a celor cinci zaruri)
Asigură-te că înțelegi toate combinațiile și felul în care sunt calculate. Odată ce ai înțeles, poți să-ți pui strategiile în practică și să joci efectiv acest joc Yahtzee.

Data lansării

Februarie 2018

Dezvoltator

Yahtzee Online este realizat de Code This Lab.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate