Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Bowling

Aruncă-te în acțiune cu oricare din aceste jocuri noi și populare de bowling! Acestea sunt jocuri online clasice, în stil arcadă și multiplayer.

Plăcerea de a juca bowling o simți cu vârful degetelor

În jocul de bowling există ceva nostalgic: bucuria pe care o simți când faci primul pas spre culoar pentru a rostogoli bila, zdrăngănitul popicelor înainte de a cădea sau pur și simplu momentul scurt de liniște și contemplare atunci când îți legi șireturile de la încălțăminte. E clar - bowling-ul este despre a petrece timp de calitate.

Deși jocurile online de bowling ar putea să nu aibă un impact la fel de puternic, au și acestea câteva elemente pozitive. De exemplu, jocurile de bowling sunt gratuite și le poți juca cât vrei tu. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji că degetele tale ar putea rămâne blocate în găurile bilei sau că ai putea scăpa bila! Și nu în ultimul rând, poți să joci imediat online și în modul singleplayer.

Cele mai grozave jocuri online de bowling

Acestea fiind spuse, îți propunem câteva jocuri gratuite de bowling în care te poți avânta imediat:

Bowling Hero Multiplayer - poți juca acest joc minunat de bowling în stil arcadă, cu pâna la 6 jucători, online sau local.

The Bowling Club - acest joc nemaipomenit îți dezvăluie diferite suprafețe de joc și permite jucătorilor să participe în ligi în care să-și testeze aptitudinile. Grafica și muzica sunt fantastice iar jocul arată excelent la modul general. Mai mult decât atât, modul de joc este genial. Joacă împotriva altor jucători de oriunde de pe glob și participă la turnee cu diferite culoare.

Classic Bowling - în acest joc retro, abordarea de joc este fără tam-tam. În unele jocuri, folosești doar mouse-ul pentru a arunca bila. Dar în acest joc, trebuie să dai click pentru a opri traiectoria care determină viteza și curbele pe care le poate lua bila. Aceste element este unul nou și testează reflexele și sincronizarea.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Bowling?

 1. 3D Bowling
 2. Bomb Roll
 3. Classic Bowling
 4. Draw Bridges
 5. Pro Bowling 3D
 6. Fast Ball Jump
 7. Bowling Champion
 8. Bowlin' Go FRVR
 9. Fish Bowling
 10. League Bowling

Care sunt cele mai bune Jocuri de Bowling disponibile pe telefoane și tablete?

 1. 3D Bowling
 2. Bomb Roll
 3. Draw Bridges
 4. Classic Bowling
 5. Pro Bowling 3D

Care sunt Jocuri de Bowling?

Jocurile de bowling includ 10 popice. Ceea ce trebuie să faci este să arunci o bilă pe un culoar și să dobori cât mai multe popice. Culoarul pe care se rotește bile are două șanțuri laterale. Dacă bila ajunge într-unul din aceste șanțuri, nu primești niciun punct.


Joacă online cele mai bune Jocuri de Bowling gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă 3D Bowling și multe altele chiar acum!
Arată mai mult