Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Îmbrăcăminte

Alege-ți ținuta potrivită cu ajutorul acestui tip de jocuri. Aici vei găsi cele mai grozave jocuri online gratuite de vestimentație.

Devino o zeiță a modei! Alegerea tinutei perfecte nu e deloc simplă. Cei ce iubesc moda vor fi cu adevărat încântați să meargă la shopping și să cumpere noi ținute pentru un eveniment la care vor participa. Acestea sunt îndeletnicirile unui jucător în cadrul acestor jocuri pentru fete, despre modă și vestimentație.

Toți vrem sa arătăm bine și să ne impresionăm prietenii. Cine nu ar vrea să-și pregătească o ținută de gală pentru un eveniment precum o prezentare de modă?! Crearea acelei ținute perfecte este o activitate plăcută pentru fiecare din noi. De aceea, jocurile cu vestimentație sunt atât de populare.

Alege-ți ținuta pentru a impresiona

Intră în lumea înaltă a modei, a concursurilor de frumusețe, a prezentărilor de modă și a influencer-ilor social media. Jocurile de vestimentație conțin adesea următoarele elemente:

 • Top modele precum Kim Kardashian
 • Prințese Disney precum Elsa și Rapunzel
 • O garderobă imensă din care să alegi
 • Accesorii precum ochelari de soare și genți
 • Opțiuni stilistice cum ar fi coafuri și machiaj

Jocuri distractive cu vestimentație

Alege o varietate mare de haine și accesorii cu aceste jocuri de alegere a ținutei.

Fii o fashionistă tot timpul

Seria Year-Round Fashionista este una dintre cele mai populare serii de la Idea Studio. Year-Round Fashionista: Elsa o aduce în prim plan pe însăși Regina Gheții - Elsa din Regatul de Gheață. Jucătorii trebuie să aleagă diverse costumații pentru perioade diferite ale anului. Fiecare lună a anului are un stil și o temă proprie.

Ziua nunții a lui Katie

Katie’s Wedding Day este un joc distractiv în care te transformi într-un organizator de nunți. Ziua mult așteptată a lui Katie se apropie și bineînțeles că rochia de nuntă și machiajul trebuie să fie perfecte. Trebuie să alegi o rochie deosebită și să ajuți mireasa să își aranjeze părul și să-și facă machiajul.

Instagirls Dress Up

În Instagirls Dress Up trebuie să faci o fată să fie la modă și să adopte cele mai noi stiluri pentru a se face remarcată ca un influencer unic pe Instagram.

Iți plac jocurile cu ținute?

Atunci vei îndrăgi celelalte jocuri ale colecției noastre de jocuri de jocuri de frumusețe. Aceste categorii sunt de asemenea foarte populare:


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Îmbrăcăminte?

 1. New Year Makeup Trends
 2. BFFs K-Pop Fangirls
 3. Highschool Mean Girls 3
 4. Valentine's Day Couple Date
 5. Festival Vibes Makeup
 6. BFFs Luxury Loungewear
 7. Weirdcore Fashion
 8. Ice Skating Ballerina
 9. ASMR Beauty Treatment
 10. Highschool Mean Girls

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Îmbrăcăminte disponibile pe telefoane și tablete?

 1. New Year Makeup Trends
 2. BFFs K-Pop Fangirls
 3. Highschool Mean Girls 3
 4. Festival Vibes Makeup
 5. BFFs Luxury Loungewear

Care sunt Jocuri cu Îmbrăcăminte?

Jocurile de vestimentație îți permit să încerci diverse combinații ale hainelor și scot la iveală latura ta creativă. Alege-ți machiajul, hainele și coafura pentru a crea cea mai buna variantă a ta!

Joacă online cele mai bune Jocuri cu Îmbrăcăminte gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă New Year Makeup Trends și multe altele chiar acum!
Arată mai mult