Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Mahjongg Solitaire

Rating:
7,6
(20.767 voturi)
Dezvoltator:
Arkadium
Publicat:
august 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Clasificare:

Mahjongg Solitaire este un joc mahjong, în care vei întâlni regulile tradiționale și efecte vizuale moderne. Nu ai posibilitatea de a amesteca piesele iar jocul este cronometrat. Cu toate acestea, ritmul în care se derulează jocul este unul relaxat.

Cum se joacă

Detectează modelul

Mahjong este un joc puzzle care te pune în dificultate deoarece are extrem de multe piese, marea lor majoritate având aparent aceeși imagine, iar diferențele sunt foarte subtile. Chiar dacă identifici modelul și piesele asemănătoare, nu le poți muta/elimina dacă sunt blocate pe ambele părți de alte piese - trebuie ca măcar una din părti (drepta sau stânga) să fie liberă.

Folosește indiciile atunci când te blochezi

Mahjongg Solitaire îți dă indicii atunci când nu știi ce mutare să faci. Reține că nu ai opțiunea de a rearanja piesele, ca în celelalte jocuri mahjong. Ai la dispoziție un anumit interval de timp în care trebuie să rezolvi runda și să potrivești toate piesele.

La finalul jocului, vei primi un punctaj pentru piesele pe care le-ai potrivit și un bonus pentru timpul alocat pentru terminarea jocului, înainte ca acesta să expire.

Grupuri de piese

Mahjongg Solitaire conține 144 de piese împărțite în trei grupuri. Principalele mulțimi de piese sunt:

  • Dots - reprezintă cercurile
  • Bamboo - reprezintă liniile
  • Characters - reprezintă personaje chinezești

De asemenea, în Mahjongg Solitaire vei observa piese speciale care pot fi corelate fără a avea exact aceeași imagine. Aceste piese sunt evidențiate cu albastru sau verde.

Alte jocuri similare

Mahjongg Solitaire este o alegere excelentă pentru începători sau jucători care joacă regulat mahjong. Așadar, vei găsi multe alte titluri în colecția noastră de jocuri mahjong. Titlurile Mahjong Connect și Mahjong Classic sunt două jocuri pe care nu trebuie să le ratezi.

Data lansării

Octombrie 2016

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile). De asemenea, jocul există și în varianta Android.

Ultima actualizare

03 aug. 2022

Comenzi

Folosește click stânga a mouse-ului.

FAQ

Cum se scrie corect: mahjong sau mahjongg?

Ambele variante sunt corecte și se referă la același joc.

Mahjongg Solitaire este un joc dificil?

Mahjong este în general un joc complex, însă acesta este probabil de o dificultate medie în comparație cu alte jocuri mahjong. Nu poți rearanja piesele, ai la dispoziție 10 minute și nenumărate indicii. Toate acestea fac din acest joc unul echilibrat.

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate