Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri Cauta si Distruge

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, mai ales dacă încerci să ajuți un extraterestru. Phil a decis să facă exact acest lucru, iar acum este prizonier într-o instalație secretă în jocul de aventură cu miză mare, Riddle Transfer. Aveți ceea ce vă trebuie pentru a-l conduce pe Phil afară de acolo în viață? Va trebui să vă bazați pe găsirea și combinarea obiectelor ascunse cu alte instrumente, pe măsură ce vă croiți drum printr-o poveste palpitantă de intrigi și evadări, cu un final nerezolvat de tip cliffhanger! Nu vă faceți griji, veți găsi răspunsurile în Riddle Transfer 2. Se pare că Phil are un talent pentru a se lăsa închis, din moment ce se află în aceeași încurcătură în Riddle School 5. De data aceasta, el a fost capturat de extratereștri care au planuri de a distruge Pământul! La fel ca în aventurile sale anterioare, folosiți-vă inteligența și împrejurimile pentru a scăpa cu viață și a opri extratereștrii în calea lor!

Ți-ai dorit vreodată să vezi cum se desfășoară o saga înduioșătoare? Ce-ar fi dacă ar avea ca personaj principal o mașină? Ei bine, jocurile Wheely îți oferă șansa de a-l ajuta pe Wheely să depășească provocările obișnuite ale lumii folosind puzzle-uri distractive și provocatoare! Ajută-l pe Wheely să facă lucruri precum să găsească acceptarea sau să obțină anvelope noi, pentru a numi câteva. Nu este o aventură obișnuită, dar cu siguranță este unul dintre acele jocuri care te vor face să te simți bine!


Joacă online cele mai bune Jocuri Cauta si Distruge gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Pepi Hospital: Learn & Care și multe altele chiar acum!
Arată mai mult