Jocuri cu Parcari

Parchează mașini în oricare din aceste jocuri online gratuite! Condu în jurul parcărilor și parchează-ți perfect autovehiculul - fie că este camion, mașină sau autobuz - între cele două linii albe trasate.

Cele mai grozave jocuri de parcat

Dacă-ți dorești o experiență 3D în ce privește parcarea mașinilor, avem mai multe jocuri ideale pentru tine. Parking Fury 3D îți dă libertatea de a merge cu viteză în oraș și de a parca în diverse locuri amenajate. În Garage Parking ești în căutarea unui loc de parcare într-un garaj părăsit.

Poți de asemenea să parchezi autovehicule de dimensiuni mari, precum camioane și autobuze - ceea ce reprezintă o provocare mai mare! Russian Kamaz Truck Driver și Kamaz Truck Driver sunt două jocuri în care conduci camioane, completezi misiuni și parchezi în zonele special amenajate.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Parcari?

 1. Parking Fury 3D: Beach City
 2. Garage Parking
 3. Kamaz Truck Driver
 4. Hexa Parking
 5. Drift Parking
 6. Russian Kamaz Truck Driver
 7. Car Parking Pro
 8. Russian Driver 3D
 9. Russian Kamaz Truck Driver 2
 10. Just Park It 12

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Parcari disponibile pe telefoane si tablete?

 1. OK Parking
 2. Drive to Wreck
 3. Park the Police Car
 4. Bus Parking 3D
 5. Park the Taxi

Care sunt Jocuri cu Parcari?

Jocurile cu parcări presupun să parchezi autovehiculul în locurile disponibile. Poți parca mașini, autobuze și orice alt autovehicul dorești. Multe jocuri cu parcări presupun efectuarea unei parcări perfecte între cele două linii trasate!


Iti oferim 40 din cele mai bune jocuri cu parcari gratuite online. Aceste jocuri sunt accesibile atat pe computer cat si pe mobil, precum si pe aplicatiile de jocuri pentru telefoane si tablete cu sistem Android si iOS. Aici gasesti jocuri 1-40, inclusiv Parking Fury 3D: Beach City, Garage Parking, Kamaz Truck Driver, si multe alte jocuri gratuite.
Arata mai mult