Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri de Potrivire 3

Fă-ți loc și treci printre elementele oricărui joc gratuit de potrivire a trei elemente. Indiferent că-ți place să faci troc cu bijuterii sau să îmbini resursele - sunt o mulțime de jocuri pentru fiecare, noi jocuri match-3 fiind adăgate în mod constant.

Jocuri populare

Joacă cele mai bune jocuri de potrivire-3

Fie că tânjești după bijuterii, bomboane sau pisici, îți poți satisface pofta într-o arenă de potrivire-3. Pe CrazyGames vei găsi o colecție vastă cu cele mai bune și mai noi jocuri de potrivire-3.

Pune ochii pe bijuterii și pe bomboane

Bomboanele sunt mai sănătoase pentru dinții tăi dacă sunt virtuale. Jocuri memorabile precum Candy Crush au introdus conceptul de potrivire-3 într-o piață vastă. În prezent sunt multe variante și titluri inovative de jocuri.

Jocul Papa Cherry Saga îți va satisface dorința de a combina chestii dulci. La fel și Cookie Crush 3. Poți chiar să-ți etalezi bunele intenții candy-crushing online în Sugar Shock în care te confrunți cu alți jucători.

Podoabele și pietrele prețioase sunt mai strălucitoare într-o lume ideală în care se revarsă la nesfârșit pe ecran. De aceea există jocuri de potrivire-3 a giuvaerurilor precum Microsoft Jewel. Încearcă și Jewels FRVR și Jewel Burst alte două variante care merită jucate.

Potrivește și unește

Un nou gen intrigant a luat naștere combinând conceptul de potrivire- 3 cu RPG și scheme de apărare. Unul din cele mai joi și mai populare jocuri de potrivire-3 este Mergest Kingdom, un joc încântător de combinare, în care vei construi un imperiu prin potrivirea a 3 piese/elemente. Tower Swap este un alt joc inteligent care presupune combinarea a 3 elemente și crearea defensivei pentru a-i opri pe dragoni să atace castelul.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Potrivire 3?

 1. Tower Swap
 2. Mergest Kingdom
 3. Bubble Blast
 4. Bubble Fall
 5. City Blocks
 6. Arkadium's Bubble Shooter
 7. Skydom
 8. Sticky Fruits
 9. Candy Bubble
 10. Smarty Bubbles

Care sunt cele mai bune Jocuri de Potrivire 3 disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Tower Swap
 2. Arkadium's Bubble Shooter
 3. Smarty Bubbles
 4. Mergest Kingdom
 5. Skydom

Care sunt Jocuri de Potrivire 3?

Jocurile de potrivire 3 (Match-3) presupun realizarea unor pereche de 3 piese de același fel. Adesea, acest lucru presupune eliminarea pieselor împerecheate din joc, însă unele jocuri de potrivire - 3 presupun combinarea pieselor pentru a realiza un lucru. Majoritatea jocurilor sunt casual și se pot juca cu ușurință de pe un calculator sau un dispozitiv mobil.


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri de Potrivire 3 gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Tower Swap și multe altele chiar acum!
Arata mai mult