Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Potrivire 3

Fă-ți loc și treci printre elementele oricărui joc gratuit de potrivire a trei elemente. Indiferent că-ți place să faci troc cu bijuterii sau să îmbini resursele - sunt o mulțime de jocuri pentru fiecare, noi jocuri match-3 fiind adăgate în mod constant.

Joacă cele mai bune jocuri de potrivire-3

Fie că tânjești după bijuterii, bomboane sau pisici, îți poți satisface pofta într-o arenă de potrivire-3. Pe CrazyGames vei găsi o colecție vastă cu cele mai bune și mai noi jocuri de potrivire-3.

Pune ochii pe bijuterii și pe bomboane

Bomboanele sunt mai sănătoase pentru dinții tăi dacă sunt virtuale. Jocuri memorabile precum Candy Crush au introdus conceptul de potrivire-3 într-o piață vastă. În prezent sunt multe variante și titluri inovative de jocuri.

Jocul Papa Cherry Saga îți va satisface dorința de a combina chestii dulci. La fel și Cookie Crush 3. Poți chiar să-ți etalezi bunele intenții candy-crushing online în Sugar Shock în care te confrunți cu alți jucători.

Podoabele și pietrele prețioase sunt mai strălucitoare într-o lume ideală în care se revarsă la nesfârșit pe ecran. De aceea există jocuri de potrivire-3 a giuvaerurilor precum Microsoft Jewel. Încearcă și Jewels FRVR și Jewel Burst alte două variante care merită jucate.

Potrivește și unește

Un nou gen intrigant a luat naștere combinând conceptul de potrivire- 3 cu RPG și scheme de apărare. Unul din cele mai joi și mai populare jocuri de potrivire-3 este Mergest Kingdom, un joc încântător de combinare, în care vei construi un imperiu prin potrivirea a 3 piese/elemente. Tower Swap este un alt joc inteligent care presupune combinarea a 3 elemente și crearea defensivei pentru a-i opri pe dragoni să atace castelul.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri de Potrivire 3?

 1. Fairyland Merge & Magic
 2. Tower Swap
 3. Mergest Kingdom
 4. Tropical Merge
 5. Arkadium's Bubble Shooter
 6. Forgotten Treasure 2
 7. City Blocks
 8. Skydom
 9. Skydom: Reforged
 10. Match Arena

Care sunt cele mai bune Jocuri de Potrivire 3 disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Skydom
 2. Tower Swap
 3. Arkadium's Bubble Shooter
 4. Tile Journey
 5. Smarty Bubbles

Care sunt Jocuri de Potrivire 3?

Jocurile de potrivire 3 (Match-3) presupun realizarea unor pereche de 3 piese de același fel. Adesea, acest lucru presupune eliminarea pieselor împerecheate din joc, însă unele jocuri de potrivire - 3 presupun combinarea pieselor pentru a realiza un lucru. Majoritatea jocurilor sunt casual și se pot juca cu ușurință de pe un calculator sau un dispozitiv mobil.


Joacă online cele mai bune Jocuri de Potrivire 3 gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Fairyland Merge & Magic și multe altele chiar acum!
Arată mai mult