Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Age Of War

Rating:
9,4
(138.992 voturi)
Publicat:
martie 2018
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Age of War este un joc de strategie epic, în care ești într-un continuu război pentru a-țî apăra baza. Mărește-ți trupele militare pentru a-ți nimici adversarii. Când vei deține suficiente puncte XP, civilizația ta se va dezvolta de-a lungul timpului, având acces la noi tehnologii pe care să le folosești în războaiele pe care le duci.

Războaiele de-a lungul timpului

Când începi jocul te afli într-o eră antică, în care războinicii erau oameni ai peșterilor, cu bâte și care catapultau roci și bolovani. Fiecare eră are armele și războinicii săi, care pot fi de la locuitorii peșterilor călărind dinozauri, până la nave futuriste din viitor. 

Pentru a rămâne în joc, trebuie să-ți formezi destule unități militare și tunuri pentru a face față atacurilor adversarilor, dar și pentru a le ataca și captura baza. Pentru a-ți proteja baza, poți monta tunuri în punctele special create pentru acestea dar și pentru alte arme de aparare.

Ai căteva moduri speciale de atac, printre care atacuri ale artileriei și ploaia de roci. Atacurile speciale sunt folosite atunci când esti la ananghie și multe unități militare ale inamicului se îndreaptă către tine.

Cinci epoci

În Age of War există cinci trepte de evoluție . Poți trece de la o eră la alta atunci când vei fi câstigat sufiente XP prin distrugerea trupelor inamice! Cele cinci epoci sunt:

  • Epoca de piatră
  • Era fortărețelor
  • Epoca renascentistă
  • Epoca modernă
  • Era din viitor

Evoluțîa jocului Age of War

Age of War a fost inițial lansat ca un joc Flash de către Louissi în 2007. A fost printre primele jocuri despre apărare care a contribuit la dezvoltarea acestui gen. Jocul a trecut cu brio testul timpului, deoarece este în continuare un joc foarte popular. În momentul de față poți juca Age of War în HTML5 complet gratuit!

Mai multe jocuri asemanatoare

Jocurile de apărare a bazei militare erau printre cele mai populare la începutul apariției jocurilor pe calculator. Răsfoiește colecția noastră de jocuri de apărare. Ți-ar putea plăcea Storm the House 3, un joc în care îți protejezi casa de inamicii stickman.

Data lansării

Octombrie 2007, actualizat în 2017

Dezvoltator

Age of War este un joc realizat de Louissi.

Caracteristici

  • Mod de joacă simplu
  • Noi armate de razboinici în fiecare epocă
  • Efecte speciale ale atacurilor

Comenzi

Click stânga pentru a repartiza o unitate militară.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate