Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri de Strategie

If you enjoy fighting in epic battles, you must try Funny Battle Simulator 2. Acest joc de simulare a bătăliei îți permite să recrutezi și să comanzi o armată de războinici neconvenționali pentru a ataca și distruge toate unitățile inamice. Stick War este un alt joc care te obligă să îți conduci armata spre victorie pe câmpul de luptă. Duș războiul prin mai multe națiuni și adu pacea pe continent în acest joc de strategie clasic.

Dacă ești un fan al jocurilor precum Legends of Honor, atunci Goodgame Empire cu siguranță îți va plăcea! Adună resurse, construiește clădiri și fortifică-ți castelul în stilul clasic de strategie, dar cu o notă de desene animate! Ești un fan al înfruntării valurilor de troli, orci, vrăjitori și altor inamici răi? Exact asta poți face în Cursed Treasure 2! Acest joc de apărare a turnului te plasează direct în acțiune, apărându-ți poziția împotriva tuturor tipurilor de monștri medievali. Folosește gândirea rapidă și strategia pentru a-ți menține poziția și a rezista atacului!


Joacă online cele mai bune Jocuri de Strategie gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Tower Defense Clash și multe altele chiar acum!
Arata mai mult