Betrayal.io

203.571
evaluări
9,1

Betrayal.io este un joc multiplayer de deducere, asemănător cu jocul Among Us. Vei juca fie în calitate de coechipier fie în calitate de sabotor secret numit și "betrayer" (trădător). Trădătorul trebuie să saboteze operațiunile în timp ce colegii de echipaj trebuie să-și îndeplinească toate îndatoririle având grijă să nu fie uciși.

Cum se joacă Betrayal.io

Colegii de echipă

Coechipierii trebuie să-și îndeplinească toate sarcinile și să aibă grijă să nu fie omorâți. Dacă ai o bănuială cine ar putea fi trădătorul, poți să întrunești o adunare a echipei și să votați excluderea acestuia.

Trădătorii

Trădătorii pot perturba operațiunile și pot de asemenea să elimine colegii de echipă. Există guri de aerisire pe care trădătorii le pot folosi pentru a nu fi detectați. Dacă ești trădător, ucide toți membrii echipei și vei fi câștigătorul jocului.

Înregistrare

Poți juca Betrayal.io online, public sau în privat, cu prietenii. Înregistrându-te cu un cont, vei avea posibilitatea de a-ți menține numele și progresul făcut. De asemenea, există posibilitatea de a-ți personaliza înfățișarea cu haine, frizuri și chiar animale de companie!

Jocuri asemănătoare

Jocurile de deducere și cu detectivi au înregistrat o creștere a popularității în anul 2020. Among Us a devenit într-un timp scurt un nume atribuit gospodăriilor. Aruncă o privire pe jocurile noastre cu detectivi, unde vei găsi un mix de jocuri de deducție și mistere. Murderer este un joc asemănător cu Betrayal, care este de asemenea și 3D!

Data lansării

Decembrie 2020

Dezvoltator

End Game Studios este compania care a creat acest joc.

Platforme

Web browser și aplicații mobile.

Tur video

Comenzi

  • WASD sau taste săgeți pentru a te mișca
  • Space bar sau tasta E pentru a interacționa
  • Tasta M pentru a deschide harta
  • Tasta Esc pentru a închide interfața
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate