Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Smash Karts

Rating:
8,9
(1.162.420 voturi)
Dezvoltator:
Tall Team
Publicat:
mai 2020
Ultima actualizare:
noiembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Smash Karts este un joc de luptă cu karturi 3D multiplayer. Condu-ți kartul, ia arme și distrug alte karturi pentru a câștiga! Continuă să joci pentru a avansa nivelurile și a debloca noi personaje și premii.

Cum se joacă Smash Karts

Luptă și câștigă XP

Înfruntă-te cu alți jucători în arenă timp de 3 minute de haos cu karturi. Există mai multe hărți de explorat. Fiecare joc public jucat îți va oferi XP, pe care îl poți folosi pentru a avansa în nivel.

Avansarea în nivel te va recompensa cu monede, căști, roți și jetoane de personaje. Poți utiliza jetoanele de personaje în mașina de premii pentru a debloca personaje noi cu diverse niveluri de raritate.

Ridică-ți armele

Trece peste cutiile cu semnul întrebării pentru a ridica arme și power-up-uri aleatorii. Poți găsi de la invincibilitate, rachete, mitraliere și mine pe care să le folosești împotriva adversarilor tăi. Sări în kartul tău și provoacă puțin haos!

Personalizează-ți kartul!

Alege dintre o selecție de personaje și karturi amuzante. Poți personaliza kartul și personajele în meniul de personalizare. Acolo vei găsi o selecție de karturi, personaje, căști și obiecte de sărbătoare!

Mai multe jocuri

Jocurile Battle Kart, precum SmashKarts.io, adună laolaltă stadiul de luptă în arenă și condusul karturilor. Kart Wars este un joc intens haotic de karturi multiplayer, inspirat de Mario Kart. Alege dintr-o varietate de personaje și cucerește arena. Mai multe jocuri cu karturi pot fi găsite aici. Alte jocuri IO populare online includ 1v1.lol și Ships 3D!

Caracteristici

  • Bătălii de karturi multiplayer pline de acțiune
  • Crește în nivel, câștigă monede și salvează-ți statistici
  • O varietate de arme, de la mitraliere la bombe!
  • Karturi și personaje personalizabile

Data lansării

Martie 2020

Actualizări

  • Iunie 2020: Un nivel nou, The Gravel Pit

Dezvoltator

SmashKarts.io este dezvoltat de Tall Team. Aceștia au dezvoltat și jocul Investor Island, precum și BlastAR Pro, un joc arcade cu realitate augmentată.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • iOS
  • Android

Ultima actualizare

24 nov. 2023

Comenzi

  • Tastele săgeți sau WASD - conduci
  • Space bar - tragi cu arma

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate