Logo CrazyGames.ro

Smash Karts

Rating:
9,0
(879.570 voturi)
Dezvoltator:
Tall Team
Publicat:
mai 2020
Ultima actualizare:
mai 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Smash Karts este un joc multiplayer de luptă cu karturi 3D. Conduce-ți go-kartul, ia arme și distruge celelalte karturi pentru a câștiga! Continuă să joci pentru a te niveliza și a debloca noi personaje și premii.

Joacă jocuri pentru a câștiga XP

Intră în arenă și confruntă-te cu alți jucători timp de trei minute de haos cu karturi. Există mai multe hărți pe care le poți explora. Fiecare joc public te va premia cu XP, pe care îl poți folosi pentru a urca nivelul.

Cutezându-te să accepți provocarea, te vei recompensa cu monede, pălării, roți și jetonul de caracter. În mașina de premii poți folosi jetonul de personaj pentru a debloca noi personaje cu diferite niveluri de raritate.

Ridică arme și power-up-uri

Treci peste cutiile cu semnul întrebării ca să ridici arme și power-up-uri aleatorii, de la invincibilitate la rachete, mitraliere și mine. Sări în kartul tău și provoacă un haos legendar!

Personalizează-ți kartul!

Alege dintr-o selecție de personaje și karturi amuzante. Îți poți personaliza kartul și personajele în meniul de personalizare. Acolo te așteaptă o mulțime de opțiuni de karturi, personaje, pălării și articole de vacanță!

Alte jocuri

Jocurile Battle Kart, precum SmashKarts.io, aduc două moduri de joc incredibile împreună: arena deathmatch și condusul de karturi. Kart Wars este un joc de karting multiplayer extrem de haotic, inspirat de Mario Kart. Alege dintr-o multitudine de personaje și învinge în arenă. Mai multe jocuri cu karturi pot fi găsite pe aici. Printre celelalte jocuri IO populare se numără Rocket Bot Royale și Ships 3D!

Caracteristici

  • Bătălii multiplayer cu karturi, pline de acțiune
  • Urca în nivel, câștigă monede și stochează-ți statisticile
  • Mai multe arme, de la minigun-uri la bombe!
  • Personalizarea karturilor și a personajelor

Data lansării

Martie 2020

Actualizări

  • Iunie 2020: Un nou nivel, The Gravel Pit

Dezvoltator

SmashKarts.io este dezvoltat de Tall Team. Aceeași echipă a dezvoltat jocurile Investor Island și BlastAR Pro, un joc arcade cu realitate augmentată.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • iOS
  • Android

Sfaturi și trucuri

Ultima actualizare

06 iun. 2023

Comenzi

  • Tastele săgeți sau WASD - conduci
  • Space bar - tragi cu arma
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate