Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Smash Karts

Rating:
8,9
(1.608.630 voturi)
Dezvoltator:
Tall Team
Publicat:
mai 2020
Ultima actualizare:
iunie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Smash Karts este un joc de luptă cu karturi multiplayer 3D. Condu-ți go-kartul, ia arme și distruge alte karturi pentru a câștiga! Continuă să joci pentru a avansa în nivel și a debloca noi personaje și premii.

Cum se joacă Smash Karts

Luptă și câștigă XP

Intră în arenă și luptă-te cu alți jucători timp de 3 minute sau mai mult. Există mai multe hărți de explorat și jocul este actualizat constant cu altele noi. Fiecare joc public la care participi îți va oferi XP, pe care îl poți folosi pentru a crește în nivel.

Creșterea nivelului îți va aduce recompense precum monede, căciuli, roți și jetoane de personaje. Jetoanele de personaje pot fi folosite în mașina de premii pentru a debloca personaje noi, fiecare având diferite niveluri de raritate.

Adună arme

Treci peste cutiile care conțin semne de întrebare pentru a obține arme și power-up-uri aleatorii. Poți găsi totul, de la invincibilitate la rachete, mitraliere și mine, pe care le poți folosi împotriva adversarilor tăi. Intră în kartul tău și provoacă haos!

Personalizează-ți kartul!

Alege dintre o selecție de personaje și karturi amuzante. Poți personaliza kartul și personajele tale din meniul de personalizare. Acolo vei găsi o gamă variată de karturi, personaje, căciuli și obiecte pentru sărbători! Folosește monedele tale, jetoanele de personaje și pietrele prețioase pentru a cumpăra diferite obiecte în joc.

Joc în evenimente

Pe parcursul întregului an, sunt organizate diverse evenimente sezoniere, așa că nu uita să revii și să joci Smash Karts în perioadele speciale ale anului pentru conținut nou. Există hărți noi în apropierea Halloween-ului, Crăciunului și altor ocazii festive, unde poți obține recompense unice.

Mai multe jocuri

Jocuri cu karturi precum SmashKarts.io combină două moduri de joc extraordinare, arena de luptă și conducerea cu karturi. Kart Wars este un joc de karturi multiplayer intens și haotic, inspirat de Mario Kart. Alege dintr-o gamă variată de personaje și cucerește arena. Mai multe jocuri cu karturi pot fi găsite aici. Alte jocuri populare online IO includ 1v1.lol și Ships 3D!

Caracteristici

  • Lupte de karturi multiplayer pline de acțiune
  • Creste nivelul, câștigă monede și salvează-ți statisticile
  • Mai multe arme, de la mitraliere la bombe!
  • Karturi și personaje personalizabile

Data lansării

Martie 2020

Actualizări

  • Iunie 2020: Un nivel nou, The Gravel Pit

Dezvoltator

SmashKarts.io este dezvoltat de echipa Tall. Aceștia au dezvoltat și jocurile Investor Island și BlastAR Pro, un joc de arcade cu realitate augmentată.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • iOS
  • Android

Ultima actualizare

07 iun. 2024

Comenzi

  • Tastele săgeți sau WASD - conduci
  • Space bar - tragi cu arma

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate