Logo CrazyGames.ro

Smash Karts

733.416
evaluări
9,0
Dezvoltat de  Tall Team

Smash Karts este un joc multiplayer cu întreceri de curse. Condu un kart, procură arme și înlătură celelalte karturi din cursa, ca să câștigi!

Cum se joaca Smash Karts

Alege dintr-o vastă selecție de personaje aiurite și haioase. Alege de asemenea și o culoare pentru kartul tău. Pe urmă, înfruntă-i pe ceilalți jucători. Fiecare joc multiplayer se derulează în ritm alert pentru o durată de 3 minute.

Ai o gamă variată de arme din care să alegi, de la rachete până la mitraliere și mine. Încearcă acum acest joc exploziv!

Alte jocuri cu intreceri de karturi

Battle Kart îți prezintă două moduri grozave de joc: deathmatch arena și kart driving. Îți prezentăm mai jos câteva jocuri de top, având același mod exploziv de joc:

Kart Wars - un joc multiplayer, haotic dar intens, de condus karturi, inspirat din Mario Kart. Poți să alegi din multitudinea de personaje de tot felul și să cucerești arena.

Kart Fight - o competiție a karturilor care se răsucesc. Elimină celelalte karturi din cursă si perfecționeaza-ți personajul!

Mai multe jocuri cu întreceri de karturi, găsești aici

Data lansarii

Martie 2020

Actualizari

  • Iunie 2020: un nou nivel introdus, The Gravel Pit

Dezvoltator

Smash Karts este dezvoltat de Tall Team. Tot ei sunt cei care au dezvoltat și jocul Investor Island și BlastAR Pro, un joc de tip arcadă care prezintă o realitate augmentată.

Platforme

Web browser

iOS

Android

Ultima actualizare

09 ian. 2023

Comenzi

  • Tastele săgeți sau WASD - conduci
  • Space bar - tragi cu arma
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate