Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Krunker

Rating:
9,1
(423.835 voturi)
Dezvoltator:
Yendis Entertainment
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Pagini Wiki:

Krunker (.io) este un joc de tip shooter la persoana întâi cu ritm rapid și grafică pixelată. În acest joc, jucătorii se aruncă într-un peisaj pixelat pentru a lupta contra altor jucători din întreaga lume. Krunker.io poate fi jucat casual pentru a trece timpul, sau în mod competitiv alături de alți pasionați ai jocurilor FPS.

Jocul Krunker.io

Experimentează acțiunea alertă și rapidă din Krunker.io. Amintește de jocuri FPS clasice precum Counter-Strike, unde timpul de reacție și precizia de a ținti reprezintă cele mai mari atuuri. Mișcă-te rapid pentru a evita gloanțele înamice și trage cu precizie pentru a-ți doborî adversarii. Poți intra într-un joc instantaneu pentru acțiune imediată sau poți alege moduri de joc personalizate din meniul serverului.

Clase

Înainte de a-ți începe lupta, alege din cele 11 clase disponibile, precum detectiv, rachetier, agent, alergător, Bowman și vânător. Fiecare clasă are un stil și o ținută unică. Mai mult, fiecare clasă are o armă primară și una secundară diferită. De exemplu, Triggerman este înarmat cu o pușcă de asalt și un pistol. Alege o clasă care se potrivește stilului tău de joc sau fii maestru pe toate.

Arme

Pe lângă varietatea de clase, jocul are și o gamă impresionantă de arme. Alege dintre armele letale precum pușca de asalt, pușca cu lunetă, shotgun-ul, revolverul sau chiar akimbo uzis. Fiecare armă poate fi echilibrată sau poate avea un anumit avantaj. De exemplu, pușca cu lunetă are o lunetă pentru țintire precisă și o putere de foc înaltă pentru a doborî rapid adversarii. Fii atent să țintești corect pentru a fi eficient.

Hărți

Krunker.io oferă o selecție extinsă de hărți, create atât de dezvoltatorii jocului, cât și de comunitate. Utilizatorii pot trimite propriile creații de hărți, ceea ce duce la sute de opțiuni din care poți alege. Creativitatea designului hărților este remarcabilă. Poți juca pe tot felul de peisaje, de la zone stâncoase cu lavă până la piramide antice aztece.

În final, poți urmări scorurile tale în secțiunea socială, care include clasamente și alte statistici. Vezi dacă poți obține un loc în topul jucătorilor cu abilitățile tale în jocurile FPS.

Sfaturi Krunker

 • Încearcă diverse arme și selectează cele cu care te simți cel mai confortabil.
 • Șochează constant mediul înconjurător pentru a identifica prezența inamicilor.
 • Exersează! Este singura modalitate de a-ți dezvolta abilitățile de jucător profesionist în jocurile FPS.
 • Poți accesa un joc Krunker specific făcând clic pe "Join" și introducând URL-ul sau codul jocului.
 • Game-ul oferă produse de merchandising pentru fanii înrăiți.

Caracteristici

 • 11 clase diferite pentru a se potrivi stilului tău de joc.
 • Estetică simplă și clară pentru o vizibilitate excelentă.
 • Păstrează spiritul jocurilor FPS originale.
 • Sute de servere și hărți personalizate.
 • Acțiune rapidă cu accent pe abilități.

Data lansării

Krunker a fost lansat în iunie 2018 și este actualizat în mod constant cu conținut nou.

Platforme

Krunker este un joc pentru browser web. Inițial a fost creat pentru calculatoare, dar acum este disponibil și pe dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS și Android. De asemenea, jocul a fost lansat pe platforma Steam începând din februarie 2021. Dacă îți place să joci Krunker, verifică și alte jocuri .io ale noastre pentru împușcături rapide precum Shell Shockers.

Dezvoltator

Krunker a fost creat de Sidney de Vries, cel care a dezvoltat și alte jocuri .io precum MooMoo.

Comenzi

 • Folosește tastele WASD ca să te miști
 • Click stânga a mouse-ului pentru a împușca
 • R pentru reîncarcare
 • C pentru a ținti sau a face zoom
 • Space bar pentru a sări
 • Shift pentru a te ghemui
 • F pentru a pulveriza vopsea

FAQ

Ce este Krunker.io?

Krunker (.io) este un joc antrenant de tip first-person shooter, oferit în format pixel, în care jucătorii luptă unii împotriva celorlalți.

Pot juca Krunker.io pe ecran complet?

Poți juca Krunker pe ecran complet apăsând butonul fullscreen, care se află în colțul din dreapta jos a ecranului.

Cum mă pot alătura jocului Krunker pe un anumit server?

Apăsând "Server browser" de pe ecranul principal, ți se va deschide o listă de servere, ordonate după locație. Îți recomandăm să alegi serverul care este cel mai apropiat de zona unde te afli, pentru ca jocul să nu se deruleze cu întreruperi.

Cine a creat Krunker.io?

Krunker este creat de Sidney de Vries, care a creat anterior și alte jocuri .io games precum MooMoo.

Pot descarca jocul Krunker.io?

Krunker este un joc accesibil în web browser, ceea ce înseamnă că nu este necesar să-l descarci. Poate fi jucat atât în Chrome cât și în Firefox.

Video Gameplay

Publicitate
Steam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate