Logo CrazyGames.ro

Krunker

Rating:
9,1
(415.754 voturi)
Dezvoltator:
Yendis Entertainment
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam

Krunker (.io) este un joc antrenant de tip first-person shooter, oferit în format pixel, în care jucătorii luptă unii împotriva celorlalți. Aceștia pot fi de oriunde din lume. Acest joc poate fi jucat din când în când pentru a-ți omorî timpul sau frecvent, când vrei să fii în competiție cu alți jucători greu de ucis.

Cum se joacă Krunker.io

Alătură-te acțiunii intense și tulburătoare din Krunker.io. Acesta se remarcă prin prezența elementelor din jocuri FRPS precum Counter-Strike, viteza de reacție și misiunea. Miscă-te repede pentru a nu te cuprinde focul și trage cu iscusință pentru a-ți omorî inamicii fără să faci ravagii. Poți să ai parte de acțiune imediat ce accesezi jocul sau poți să alegi un modul obișnuit de joc din meniu.

Ranguri

Înainte de o porni la luptă, alege una din cele 11 categorii de jucători, cum ar fi detectiv, agent, runner, rocketeer, Bowman sau vânător. Fiecare categorie are un echipament și stil diferit de joc. Mai mult decât atât, fiecare categorie are o armă principală și una secundară. Triggerman, de exemplu, are o pușcă și un pistol. Alege categoria care ți se potrivește cel mai bine sau chiar încearcă-le pe toate.

Arme

Înafara diferitelor arme caracteristice fiecarei categorii de jucători, acest joc îți oferă și o varietate de arme senzaționale. Alege o armă mortală precum pușca de asalt, pușca cu lunetă, pușcă, revolver și chiar akimbo uzi (o armă automată manevrabilă cu ambele mâini). Armele pot avea o caracteristică particulară. Pușca cu lunetă, de exemplu, are putere înaltă de tragere pentru a doborî rapid inamicii, dar trebuie să-ți stabilești bine ținta pentru ca arma să fie eficace.

Harti

Krunker.io are o vasta selecție de hărți, create atât de către dezoltator cât și de către jucători. Utilizatorii pot crea propriile hărți pe care să le pună la dispoziție în cadrul jocului și pentru ceilalți jucători. Așadar, ai de ales din sute de hărți de jucat. Creativitatea este nemarginită, de la hărți cu roci vulcanice până la hărți și peisaje cu piramide aztece antice.

Nu în ultimul rând, jucătorii își pot verifica scorul la secțiunea social, unde se regăsesc clasamentele și alte informații statistice. Demonstrează-ți calitățile de luptător și încearcă să ajungi cât mai sus în clasamente.

Data lansarii

Krunker a fost lansat în iunie 2018 și este în permanență actualizat.

Caracteristici

 • 11 categorii de jucători din care să alegi
 • Estetică simplă și clară pentru o vizibilitate limpede
 • Păstrează elementele clasice și originale din jocurile FPS
 • Sute de hărți și servere personalizate
 • Acțiune intensă

Platforme

Krunker este un joc accesibil în web browser. În acest moment, nu este disponibil pentru dispozitive mobile, precum iOS și Android. De asemena, a fost lansat pe Steam în Februarie 2021.

Dezvoltator

Krunker este creat de Sidney de Vries, care a realizat anterior și alte jocuri .io precum MooMoo.

Trucuri

 • Încearcă diverse arme și selectează-le pe cele care se potrivesc stilului tău
 • Uită-te împrejurul tău frecvent pentru a localiza inamicul repede
 • Antrenează-te mult ca să devii un FPS profesionist
 • Aruncă o privire pe canalul Krunker Twitch pentru a vedea cum se joacă.
 • Poți fi gazda jocurilor Krunker.io dacă apeși Host Game, selectezi harta, categoria și modul pe care le dorești, după care distribuie url-ul sau codul cu prietenii tăi.
 • Poți să te alături unui anumit joc Krunker dacă apeși butonul "join" și introduci url-ul jocului sau codul.
 • Dacă ești un fan înrăit al acestui joc, poți cumpăra produse specifice aici!

FAQ

Ce este Krunker.io?

Krunker (.io) este un joc antrenant de tip first-person shooter, oferit în format pixel, în care jucătorii luptă unii împotriva celorlalți.

Pot juca Krunker.io pe ecran complet?

Poți juca Krunker pe ecran complet apăsând butonul fullscreen, care se află în colțul din dreapta jos a ecranului.

Cum mă pot alătura jocului Krunker pe un anumit server?

Apăsând "\Server browser\" de pe ecranul principal, ți se va deschide o listă de servere, ordonate după locație. Îți recomandăm să alegi serverul care este cel mai apropiat de zona unde te afli, pentru ca jocul să nu se deruleze cu întreruperi.

Cine a creat Krunker.io?

Krunker este creat de Sidney de Vries, care a creat anterior și alte jocuri .io games precum MooMoo.

Pot descarca jocul Krunker.io?

Krunker este un joc accesibil în web browser, ceea ce înseamnă că nu este necesar să-l descarci. Poate fi jucat atât în Chrome cât și în Firefox.

Comenzi

 • Folosește tastele WASD ca să te miști
 • Click stânga a mouse-ului pentru a împușca
 • R pentru reîncarcare
 • C pentru a ținti sau a face zoom
 • Space bar pentru a sări
 • Shift pentru a te ghemui
 • F pentru a pulveriza vopsea
Publicitate
Steam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate