Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Krunker

Rating:
9,1
(437.213 voturi)
Dezvoltator:
Yendis Entertainment
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Krunker (.io) este un joc de tip shooter pixelat ╚Öi ritmat, cu o perspectiv─â din prima persoan─â. ├Än acest joc, juc─âtorii se lanseaz─â ├«ntr-un peisaj pixelat pentru a lupta ├«mpotriva altor juc─âtori din ├«ntreaga lume. Krunker.io poate fi jucat ├«n mod casual pentru a trece timpul sau ├«n mod competitiv ├«mpotriva altor fani ├«nr─âi╚Ťi ai jocurilor FPS.

Dup─â ce am ├«ncercat o varietate de jocuri competitive pe Roblox, am descoperit c─â ├«mbun─ât─â╚Ťirile continue ╚Öi provoc─ârile din Krunker reprezint─â o abordare mai bun─â. Faptul c─â nu ai nevoie de un PC performant pentru a juca aceste jocuri nu numai c─â economise╚Öte bani, ci permite tuturor s─â se joace ├«n grupul de prieteni.

Recenzia realizat─â de FamilyGamingDatabase.

Jocul Krunker.io

Al─âtur─â-te ac╚Ťiunii frenetice ╚Öi rapide din Krunker.io. Aminte╚Öte de jocuri FPS precum Counter-Strike, unde timpul de reac╚Ťie ╚Öi precizia ├«n a trage sunt cele mai importante abilit─â╚Ťi. Mi╚Öc─â-te rapid pentru a evita atacurile ╚Öi tragere rapid─â pentru a-╚Ťi dobor├« inamicul cu precizie. Po╚Ťi intra rapid ├«ntr-un joc pentru ac╚Ťiunea imediat─â sau po╚Ťi alege modurile de joc personalizate din meniul serverului.

Clase

├Änainte de a lupta, alege una dintre cele 11 clase diferite, precum detectiv, rachetar, agent, alerg─âtor, Bowman ╚Öi v├ón─âtor. Fiecare clas─â are un stil ╚Öi o ╚Ťinut─â diferite. De asemenea, fiecare clas─â dispune de arme primare ╚Öi secundare diferite. De exemplu, declan╚Öatorul poart─â o pu╚Öc─â de asalt ╚Öi un pistol. Alege o clas─â care se potrive╚Öte stilului t─âu de joc sau ├«nva╚Ť─â s─â le st─âp├óne╚Öti pe toate.

Arme

├Än afar─â de clasele diferite, acest joc ofer─â o gam─â variat─â de arme uimitoare. Po╚Ťi alege ├«ntre arme letale precum pu╚Öca de asalt, pu╚Öca cu lunet─â, pu╚Öca de v├ón─âtoare, revolverul sau chiar uzi akimbo. Armele pot fi echilibrate sau pot avea caracteristici dominante specifice. De exemplu, pu╚Öca cu lunet─â are un sistem de ochire ╚Öi o putere mare de foc pentru a dobor├« rapid inamicii, dar necesit─â o precizie deosebit─â pentru a fi eficient─â.

H─âr╚Ťi

Krunker.io ofer─â o selec╚Ťie vast─â de h─âr╚Ťi, create at├ót de dezvoltatorii jocului, c├ót ╚Öi de fani. Utilizatorii pot contribui cu propriile crea╚Ťii de h─âr╚Ťi, rezult├ónd sute de op╚Ťiuni din care po╚Ťi alege. Creativitatea ├«n designul h─âr╚Ťilor este extraordinar─â. Po╚Ťi juca pe diverse tipuri de teren, de la peisaje st├óncoase cu lav─â p├ón─â la piramide aztece antice.

├Än final, juc─âtorii ├«╚Öi pot urm─âri scorurile ├«n sec╚Ťiunea social─â, care include clasamente ╚Öi alte statistici. Vezi dac─â po╚Ťi ob╚Ťine un loc ├«n clasament ast─âzi cu abilit─â╚Ťile tale ├«n jocurile FPS.

Îndrumări Krunker

 • ├Äncearc─â diferite arme ╚Öi alege cele cu care joci cel mai bine.
 • F─â verific─âri ╚Öi exploreaz─â frecvent zonele pentru a identifica prezen╚Ťa inamicilor.
 • Exerseaz─â! Aceasta este singura modalitate de a dezvolta abilit─â╚Ťi profesioniste ├«n jocurile FPS.
 • Po╚Ťi s─â te al─âturi unui joc specific Krunker f─âc├ónd clic pe "Join" ╚Öi introduc├ónd URL-ul sau codul jocului.
 • Jocul dispune de produse pentru fanii ├«nr─âi╚Ťi.

Caracteristici

 • 11 clase diferite pentru a se potrivi stilului de joc
 • Ambian╚Ť─â simpl─â ╚Öi clar─â pentru o vizibilitate curat─â
 • P─âstreaz─â tradi╚Ťia jocurilor FPS originale
 • Sute de servere ╚Öi h─âr╚Ťi personalizate
 • Ac╚Ťiune rapid─â cu accent pe abilit─â╚Ťi

Data lans─ârii

Krunker a fost lansat ├«n iunie 2018 ╚Öi este actualizat ├«n mod continuu cu con╚Ťinut nou.

Platforme

Krunker este un joc de browser web. Ini╚Ťial, a fost dezvoltat pentru computere, dar acum este disponibil ╚Öi pe dispozitive mobile, precum iOS ╚Öi Android. De asemenea, jocul a fost lansat pe platforma Steam din februarie 2021. Dac─â ├«╚Ťi place s─â joci Krunker, verific─â ╚Öi celelalte jocuri .io pentru mai multe jocuri shooter ritmate, precum Shell Shockers.

Dezvoltator

Krunker a fost creat de Sidney de Vries, care a realizat anterior și alte jocuri .io, precum MooMoo.

Comenzi

 • Folose╚Öte tastele WASD ca s─â te mi╚Öti
 • Click st├ónga a mouse-ului pentru a ├«mpu╚Öca
 • R pentru re├«ncarcare
 • C pentru a ╚Ťinti sau a face zoom
 • Space bar pentru a s─âri
 • Shift pentru a te ghemui
 • F pentru a pulveriza vopsea

FAQ

Ce este Krunker.io?

Krunker (.io) este un joc antrenant de tip first-person shooter, oferit ├«n format pixel, ├«n care juc─âtorii lupt─â unii ├«mpotriva celorlal╚Ťi.

Pot juca Krunker.io pe ecran complet?

Po╚Ťi juca Krunker pe ecran complet ap─âs├ónd butonul fullscreen, care se afl─â ├«n col╚Ťul din dreapta jos a ecranului.

Cum m─â pot al─âtura jocului Krunker pe un anumit server?

Ap─âs├ónd "Server browser" de pe ecranul principal, ╚Ťi se va deschide o list─â de servere, ordonate dup─â loca╚Ťie. ├Ä╚Ťi recomand─âm s─â alegi serverul care este cel mai apropiat de zona unde te afli, pentru ca jocul s─â nu se deruleze cu ├«ntreruperi.

Cine a creat Krunker.io?

Krunker este creat de Sidney de Vries, care a creat anterior și alte jocuri .io games precum MooMoo.

Pot descarca jocul Krunker.io?

Krunker este un joc accesibil în web browser, ceea ce înseamnă că nu este necesar să-l descarci. Poate fi jucat atât în Chrome cât și în Firefox.

Video Gameplay

Publicitate
Steam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate