Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri Multiplayer

Concurează sau colaborează cu jucători din întreaga lume în cadrul jocurilor noastre de tip multiplayer.

Jocuri Multiplayer online

Jocurile multiplayer sunt ideale dacă vrei să cucerești lumea și să participi astfel la confruntări online sau în lumi 3D. Dacă nu știi ce joc sa alegi, avem mai jos câteva recomandări pentru tine.

Jocuri IO multiplayer

Cele mai populare jocuri multiplayer se desfășoară într-o arenă deschisă, în confruntări cu alți jucători, în timp real. Majoritatea acestor jocuri se mai numesc și jocuri .io , putând fi jucate direct din browserul web, fără a fi necesară descărcarea lor în prealabil. 

Un joc .io foarte popular în momentul de față este Betrayal.io, un joc online inspirat din jocul Among Us, dar cu aspecte mult îmbunătățite. 

Jocuri online cu împușcături

Cele mai populare jocuri cu împușcături sunt jocurile FPS (first-person shooter). Astea sunt printre cele mai populare jocuri și au fost încă de la începutul apariției lor, printre primele astfel de jocuri fiind renumitul joc Counter-Strike. 

Vestea bună este că poți juca astfel de jocuri FPS direct din browserul web. Bullet Force și Krunker sunt două jocuri cu împușcături care pot fi jucate din browser, în care există comunități active de jucători!

Jocuri MMO

Jocurile MMO (Massively Multiplayer Online) cuprind mulți jucători pasionați și comunități active. De obicei, acțiunea din aceste jocuri se petrece în lumi fantastice și pline de mitologie.

Aceste jocuri nu pot fi mereu jucate in browser, însă unele merităsă le descarci.

Îți recomandăm aceste jocuri MMO grozave dacă vrei să ai parte de cea mai bună experiență de joc:

Alte jocuri multiplayer

Nu toate jocurile multiplayer se joacă online. Unele sunt despre confruntări între jucători la nivel local. Daca ești în căutarea unui astfel de joc, verifică jocurile cu 2-jucători de neratat.

Exista de asemenea si jocuri multiplayer de condus, de lupte și alte genuri care-ți trec prin minte, care se joaca online împreuna cu alți jucători.

Jocuri gratuite

Toate jocurile noastre multiplayer sunt gratuite și majoritatea pot fi jucate în web browser. Jocurile gratuite (free-to-play) mai pot oferi opțiune de cumpărare a diverselor obiecte cosmetice sau de orie tip.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Multiplayer?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. DEADSHOT.io
 4. EvoWars.io
 5. Shell Shockers
 6. BuildNow GG
 7. Kirka.io
 8. Bullet Force
 9. Gulper.io
 10. Mini Golf Club

Care sunt cele mai bune Jocuri Multiplayer disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Bloxd.io
 2. Ludo King
 3. Zombie Hunters Online
 4. Wrestle Bros
 5. BattleDudes.io

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri Multiplayer?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Agar.io
 5. Diep.io
 6. Bonk.io
 7. Krunker
 8. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 9. LOLBeans io
 10. 1v1.LOL

Care sunt Jocuri Multiplayer?

Jocurile de tip multiplayer pot fi jucate de doi sau mai mulțî jucatori, fie concurând între ei, fie colaborând pentru un scop comun. De regula aceste jocuri se joaca online. De asemenea, poți sa joci și în varianta solo. În timp ce multe jocuri multiplayer sunt despre competiții între jucători din toate colturile lumii, altele sunt simple, captivante si distractive adresându-se persoanelor de orice vârstă.

Joacă online cele mai bune Jocuri Multiplayer gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Bloxd.io și multe altele chiar acum!
Arată mai mult