BlockTanks.io

33.573
evaluări
8,4

BlockTanks este un joc .io în care se desfășoară un război al tancurilor. Alege un mod de joacă și începe să țintești și să împuști tancurile inamice pentru a-ți majora scorul. Poți selecta joc solo sau în echipă. Găsește upgrade-uri ca să obții avantaje și să avansezi mai repede în clasament!

Cum se joaca

Alege modul de joc

Poți opta pentru una din aceste variante: battle royale, payload, free-for-all și team deathmatch.

Distrugerea tancurilor inamice

Pur și simplu trebuie să distrugi tancurile inamice pentru a câștiga puncte. Hărțile sunt realizate în așa fel încât să poți realiza cu tact un plan de distrugere. Ca și în alte jocuri cu împușcături, și aici te poți ascunde după pereți. Fii rapid și mereu în alertă!

Gaseste arme noi

Fiecare jucător are la început un tanc obișnuit, dotat cu arme uzuale. Însă există o varietate mare de arme pe care le poți deține, printre care rachete, grenade, puști și multe altele. Poți găsi aceste arme răspândite în cadrul hărții și le poți schimba oricând, după cum dorești. Totodată, odată ce un inamic este distrus, îi poți lua armele.

Jocuri asemănătoare

Există diverse jocuri de tip multiplayer în care se războiesc tancuri, pe care ți le oferim și pe care le poți găsi în colecția noastră de jocuri cu tancuri. Jocul Tank Off 2 este un joc online 3D, cu bătălii între tancuri. Dacă îți plac jocurile multiplayer cu tancuri, atunci nu rata niciunul din colecția noastră. Iată și ultimele jocuri .io apărute, pline de acțiune și adrenalină!

Data lansarii

Mai 2018

Dezvoltator

BlockTanks.io a fost realizat de Karate Fox Studios.

Platforme

Web browser (desktop și mobil)

Tur video

Comenzi

  • WASD - te miști
  • Mouse scroll sau Q sau E - schimbi arma
  • Tab - arată echipele
  • Shift - arată meniul
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate