Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Tancuri

Jocuri cu tancuri - preiați controlul acestor imense fiare mecanice și dominați câmpul de luptă

Dacă vă plac jocurile militare și războiul mecanic, veți fi înnebuniți după titlurile noastre cu tancuri! Nu este nimic mai satisfăcător decât să te urci într-un tanc imens, să rotești tunul de 90 mm și să faci praf un vehicul sau o structură adversă! Jocurile cu tancuri sunt atât de distractive, iar titlurile noastre cu tancuri acoperă fiecare aspect al acestui gen; de la jocuri realiste 3D cu tancuri până la jocuri arcade distractive cu tancuri animate. Iată câteva exemple de jocuri cu tancuri pe care le găzduim:

În primul rând avem Tank Off - acesta este un joc clasic de război cu tancuri la persoana a treia, în care vei păși pe câmpul de luptă într-o gamă de tancuri moderne. Trebuie să te deplasezi prin fiecare hartă și să încerci să elimini cât mai mulți adversari online! În al doilea rând avem Diep.io, un joc minunat bazat pe tancuri și multiplayer io - în acest titlu vei controla propriul tanc de luptă și va trebui să distrugi obiecte și alți jucători pentru a-ți îmbunătăți armele și statistica. În cele din urmă avem Call of Tanks - un joc de acțiune în care plasezi tancuri pe câmpul de luptă pentru a-ți învinge adversarul.

De ce să nu încerci unul dintre jocurile cu tancuri prezentate mai sus sau să vezi ce alte jocuri avem disponibile? Îți promitem că vei face ravagii în doar câteva secunde!


Joacă online cele mai bune Jocuri cu Tancuri gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Age of Tanks Warriors: TD War și multe altele chiar acum!
Arată mai mult