Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Bloons Tower Defense 2

Rating:
9,2
(17.390 voturi)
Publicat:
decembrie 2020
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bloons Tower Defense 2 este un joc de apărare lansat inițial în varianta Flash de către cei de la Ninja Kiwi. Creează o defensivă, fă upgrade al unităților și oprește toate baloanele să treacă.

Bloons Tower Defense 2

Alege modul de joc

Poți juca Bloons TD 2 în modurile ușor, mediu și dificil. Dacă vrei să ai parte de un joc rapid și distractiv în care să ai la îndemână toate armele, îți recomandăm să începi cu modul ușor.

Oprește baloanele

Scopul acestui joc este de a o împieca baloanele să ajungă la ieșire. Atunci când un balon ajunge cu succes la final, vei pierde un punct din viață.

Cumpără și fă upgrade al defensivei

Pentru început pune capcane săgeți pe traseu pentru a sparge baloanele, după care poți începe runda. Etapele devin din ce în ce mai intense. Mărește numărul unităților și fă un upgrade al celor deja existente pentru a ține pasul cu volumul de baloane. Cel mai bun upgrade este super capcana, deoarece aruncă extrem de rapid săgeți și poate să lanseze raze laser printr-un upgrade.

Mai multe astfel de jocuri

Încearcă și celelalte jocuri de apărare a bazei disponibile pe CrazyGames. Endless Siege și Tower Swap sunt două titluri captivante ale acestui gen. Dacă ești în căutarea unor jocuri retro, poți arunca un ochi pe colecția noatră foarte vastă de jocuri Flash, în varianta reinventată.

Platformă

Browser web

Comenzi

Folosește mouse-ul pentru a juca.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate