Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Bloons Tower Defense 2

Rating:
9,1
(19.839 voturi)
Publicat:
decembrie 2020
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bloons Tower Defense 2 este un joc de ap─ârare lansat ini╚Ťial ├«n varianta Flash de c─âtre cei de la Ninja Kiwi. Creeaz─â o defensiv─â, f─â upgrade al unit─â╚Ťilor ╚Öi opre╚Öte toate baloanele s─â treac─â.

Bloons Tower Defense 2

Alege modul de joc

Po╚Ťi juca Bloons TD 2 ├«n modurile u╚Öor, mediu ╚Öi dificil. Dac─â vrei s─â ai parte de un joc rapid ╚Öi distractiv ├«n care s─â ai la ├«ndem├ón─â toate armele, ├«╚Ťi recomand─âm s─â ├«ncepi cu modul u╚Öor.

Oprește baloanele

Scopul acestui joc este de a o ├«mpieca baloanele s─â ajung─â la ie╚Öire. Atunci c├ónd un balon ajunge cu succes la final, vei pierde un punct din via╚Ť─â.

Cumpără și fă upgrade al defensivei

Pentru ├«nceput pune capcane s─âge╚Ťi pe traseu pentru a sparge baloanele, dup─â care po╚Ťi ├«ncepe runda. Etapele devin din ce ├«n ce mai intense. M─âre╚Öte num─ârul unit─â╚Ťilor ╚Öi f─â un upgrade al celor deja existente pentru a ╚Ťine pasul cu volumul de baloane. Cel mai bun upgrade este super capcana, deoarece arunc─â extrem de rapid s─âge╚Ťi ╚Öi poate s─â lanseze raze laser printr-un upgrade.

Mai multe astfel de jocuri

├Äncearc─â ╚Öi celelalte jocuri de ap─ârare a bazei disponibile pe CrazyGames. Endless Siege ╚Öi Tower Swap sunt dou─â titluri captivante ale acestui gen. Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unor jocuri retro, po╚Ťi arunca un ochi pe colec╚Ťia noatr─â foarte vast─â de jocuri Flash, ├«n varianta reinventat─â.

Platform─â

Browser web

Comenzi

Folosește mouse-ul pentru a juca.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate