Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Bloons Tower Defense

Rating:
9,1
(50.746 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bloons Tower Defense este primul ╚Öi originalul joc Bloons TD. Construie╚Öte-╚Ťi ap─ârarea ├«mpotriva unui flux tot mai mare de baloane. Folose╚Öte o varietate de unit─â╚Ťi ╚Öi upgrade-uri pentru a sparge toate baloanele aflate la vedere ├«nainte ca acestea s─â ajung─â la final.

Cum se joac─â

Stiveaz─â turnurile tale

G─âse╚Öte un loc bun pentru a-╚Ťi pune primele ap─âr─âri ╚Öi ├«ncepe primul val. ├Ä╚Ťi po╚Ťi permite doar turnurile cu s─âge╚Ťi ╚Öi pioneze ├«n aceast─â etap─â. Statisticile pentru fiecare arm─â sunt scrise ├«n partea dreapt─â ╚Öi ofer─â informa╚Ťii utile despre modul de func╚Ťionare al turnurilor. Plasarea ap─âr─ârii ├«n zone care acoper─â c─âile de acces din mai multe unghiuri este cea mai bun─â solu╚Ťie, mai ales ├«n ceea ce prive╚Öte turnul cu pioneze.

Cump─âr─â upgrade-uri

Pe m─âsur─â ce nivelele avanseaz─â, va trebui s─â ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti turnurile existente pentru a te asigura c─â po╚Ťi respinge valurile cresc├ónde de baloane. Cea mai puternic─â pies─â a ta pe tot parcursul jocului va fi turnul cu s─âge╚Ťi. Acestea se pot stiva oriunde ╚Öi sunt foarte puternice cu upgrade-ul s─âge╚Ťilor penetrante, a╚Öa c─â nu te sfii s─â le stivezi ├«mpreun─â pe aceste maimu╚Ťe puternice.

Extinde-te c─âtre ap─âr─âri noi

Alte tipuri de baloane care se mi╚Öc─â mai rapid, con╚Ťin mai multe baloane ├«n interior ╚Öi necesit─â un foc mai puternic sunt ad─âugate pe m─âsur─â ce avansezi ├«n niveluri. Cel mai dificil dintre toate este balonul negru. La acest stadiu, este necesar s─â iei ├«n considerare turnul cu bombe ╚Öi turnul de ghea╚Ť─â, pe care ar trebui s─â le po╚Ťi cump─âra la acest punct.

Ob╚Ťine maimu╚Ťa super

Ar trebui s─â cumperi mai ├«nt├ói turnul cu bombe ├«nainte de a cump─âra turnul de ghea╚Ť─â, deoarece numai bombele pot sparge baloanele ├«nghe╚Ťate. Lucrurile se pot complica rapid pe m─âsur─â ce avansezi ├«n joc. Va trebui s─â g├ónde╚Öti mai rapid ╚Öi s─â construie╚Öti mai proactiv pentru a te asigura c─â baloanele nu trec de ap─ârarea ta. ├Än cele din urm─â, vei putea s─â ├«╚Ťi permi╚Ťi maimu╚Ťa super, care desface baloanele ca o ma╚Öin─â.

Finalizeaz─â jocul

Bloons Tower Defense nu dureaz─â la nesf├ór╚Öit. Odat─â ce ├«╚Ťi pui toate ap─âr─ârile ├«n locurile potrivite, po╚Ťi naviga u╚Öor p├ón─â la nivelul 50. Acesta este ultimul nivel ╚Öi, dac─â ├«l finalizezi, se ├«ncheie jocul. Felicit─âri! Acum este timpul s─â joci Bloons Tower Defense 2.

Jocuri similare

Bloons TD 1 este o bucat─â clasic─â de nostalgie din era jocurilor Flash. Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti mai multe amintiri, verific─â ├«ntreaga colec╚Ťie. Acestea se men╚Ťin surprinz─âtor de bine. World's Hardest Game este o alegere provocatoare, la fel ca ╚Öi legendarul Papa's Pizzeria.

Dezvoltator

Acest joc a fost dezvoltat de Ninja Kiwi.

Platform─â

Browser web

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate