Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Bloons Tower Defense

Rating:
9,1
(54.108 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bloons Tower Defense este primul ╚Öi originalul joc Bloons TD. Construie╚Öte-╚Ťi ap─ârarea ├«mpotriva unui flux tot mai mare de baloane. Folose╚Öte o varietate de unit─â╚Ťi ╚Öi upgrade-uri pentru a sparge toate baloanele ├«nainte ca acestea s─â ajung─â la finalul traseului.

Bloons Tower Defense este un joc pe care ├«l apreciem ├«n timp ce ne juc─âm alternativ sau lucr─âm ├«mpreun─â pentru a decide ce turnuri s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim. Exist─â versiuni mai avansate pe care le po╚Ťi juca, dar acesta este un loc minunat pentru a ├«ncepe. ├Än calitate de p─ârinte, apreciez cum ├«i ├«nva╚Ť─â pe copiii mei s─â prioritizeze resursele limitate, s─â g─âseasc─â secven╚Ťa ideal─â ╚Öi, desigur, s─â r─âm├ón─â calmi sub presiune. Pentru un joc at├ót de simplu, ofer─â o cantitate dispropor╚Ťionat─â de distrac╚Ťie.

Recenzie de la FamilyGamingDatabase.

Cum se joac─â

Construie╚Öte-╚Ťi turnurile

G─âse╚Öte un loc bun pentru a-╚Ťi plasa primele ap─âr─âri ╚Öi ├«ncepe primul val. ├Än acest stadiu, po╚Ťi permite doar turnurile de s─âge╚Ťi ╚Öi turnurile tack. Statisticile pentru fiecare arm─â sunt afi╚Öate pe partea dreapt─â ╚Öi ofer─â informa╚Ťii utile despre modul ├«n care func╚Ťioneaz─â turnurile. Este cel mai bun s─â plasezi ap─âr─ârile ├«n zone care acoper─â traseele din mai multe unghiuri, ├«n special ├«n ceea ce prive╚Öte turnul tack.

Achizi╚Ťioneaz─â upgrade-uri

Odat─â ce nivelurile avanseaz─â, va trebui s─â ├«╚Ťi upgradezi turnurile existente pentru a te asigura c─â po╚Ťi ╚Ťine piept valurilor cresc├ónde de baloane. Cel mai puternic turn pe parcursul jocului va fi turnul de s─âge╚Ťi. Acestea pot fi plasate oriunde ╚Öi sunt foarte puternice cu upgrade-ul s─âge╚Ťilor penetrante, a╚Öa c─â nu ezita s─â le plasezi unul peste altul.

Extinde-te la noi ap─âr─âri

Pe m─âsur─â ce avansezi ├«n nivele, vor fi ad─âuga╚Ťi baloane cu diferite caracteristici: care se mi╚Öc─â mai rapid, con╚Ťin mai multe baloane ├«n interiorul lor ╚Öi necesit─â o putere de foc mai mare. Cel mai dificil de ├«nfruntat este balonul negru. La acest nivel, va trebui s─â iei ├«n considerare utilizarea turnurilor de bombe ╚Öi de ghea╚Ť─â, pe care ar trebui s─â le po╚Ťi achizi╚Ťiona la acest punct.

Obliga-i cu maimu╚Ťa super

Ar trebui s─â cumperi mai ├«nt├ói turnul de bombe ├«nainte de a cump─âra turnul de ghea╚Ť─â, deoarece numai bombele pot sparge baloanele ├«nghe╚Ťate. Pe m─âsur─â ce joci mai mult, lucrurile se pot complica rapid. Va trebui s─â g├ónde╚Öti mai rapid ╚Öi s─â construie╚Öti mai strategic pentru a-╚Ťi men╚Ťine ap─ârarea intact─â. ├Än cele din urm─â, vei putea s─â achizi╚Ťionezi maimu╚Ťa super, care distruge baloanele ca o ma╚Öin─â.

Completeaz─â jocul

Bloons Tower Defense nu dureaz─â la nesf├ór╚Öit. Odat─â ce ├«╚Ťi plasezi toate ap─âr─ârile ├«n locurile potrivite, vei putea s─â joci p├ón─â la nivelul 50. Acesta este nivelul final, ╚Öi completarea lui ├«ncheie jocul. Felicit─âri! Acum este timpul s─â joci Bloons Tower Defense 2.

Alte jocuri similare

Bloons TD 1 este un clasic nostalgic din era jocurilor Flash. Dac─â ai poft─â de mai multe amintiri, verific─â ├«ntreaga colec╚Ťie. Acestea se men╚Ťin surprinz─âtor de bine. Un alt joc provocator este World's Hardest Game, la fel ca ╚Öi legendara Papa's Pizzeria.

Dezvoltator

Jocul a fost dezvoltat de Ninja Kiwi.

Platform─â

Browser web

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate