Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Bob the Robber

Rating:
9,2
(29.770 voturi)
Publicat:
octombrie 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Bob the Robber este un joc de platformă în care joci în rolul unui hoț numit Bob. Fură de la cei bogați și dă celor săraci, folosindu-ți abilitățile de spargere și furt. Furișează-te prin fiecare nivel, strângi prada și eviți detectarea!

Cum se joacă

Mută-te în tăcere prin fiecare nivel fără a alerta garda. Acționează calm cu camerele și nu lăsa un gard să te vadă decât dacă îți dorești probleme. În aventura ta de jaf, vei găsi comori ascunse, uși blocate, gardieni agresivi și multe altele, așa că va trebui să joci cu discreție. Dacă ești prins, vei pierde nivelul.

Poți să lovești gardienii - dar numai atunci când este momentul potrivit - să dezactivezi laserele pentru a evita detectarea, să spargi încuietori de uși și, în cele din urmă, să jefuiești cât mai mult poți. Ești un Robin Hood modern.

Mai multe jocuri de acest gen

Verifică jocurile noastre de platformer pentru mai multe puzzle-uri de platformă furtive și cooperative. Fireboy și Watergirl sunt o alegere excelentă. La fel și Vex 3! Pentru următorul joc distractiv din seria Bob the Robber, joacă Bob the Robber 2.

Data lansării

Acest joc a fost inițial lansat ca un joc Flash în octombrie 2011. Versiunea HTML5 este disponibilă începând cu octombrie 2018.

Dezvoltator

Bob the Robber a fost creat de Funtomic.

Platformă

Browser web

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate