Logo CrazyGames.ro

Geometry Dash

Rating:
8,7
(342.465 voturi)
Publicat:
mai 2016
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Clasificare:

Geometry Dash Online este un joc gratuitde platformă, a cărui acțiune este sincronizată curitmuri muzicale. Croiește-ți drumul prin și pe sub obstacole pentru a menține ritmul muzical. Dacă greșești, o iei de la început!

Cum se joacă

În Geometry Dash Online, pătratele se mișcă de la sine. Tot ce trebuie să faci este să sari atunci când trebuie și să utilizezi sus/jos atunci când conduci vehicule. Modul în care te ferești de obstacole este adesea sincronizat cu ritmul muzicii, așa că dă volumul tare și bucură-te de această experiență!

Pe măsură ce avansezi în cadrul nivelurilor, vei descoperi diverse secțiuni cu noi melodii, culori și aptitudini care necesită un plus de atenție. Este o aventură muzicală extraordinară!

Evoluția Geometry Dash

Conform celor precizate de dezvoltator, Geometry Dash a luat naștere fără a avea o viziune clară. Se putea dezolta în orice direcție. A început pur și simplu ca o planșă cu un cub care se putea izbi și sări.

Când jocul a fost lansat pentru prima dată, avea numele de Geometry Jump și se alcătuia din șase niveluri. Mai târziu, a fost redenumit și a devenit "Geometry Dash." În prezent, există patru versiuni gratuite ale jocului, una din ele fiind "Geometry Dash Lite," care include primele 13 niveluri din versiunea completă.

Recenzii

Jocul a primit recenzii pozitive din partea criticilor. Softpedia a lăudat stilul jocului, spunând că, "Deși poate deveni frustrant câteodată, poți întotdeauna să completezi etapele folosindu-te de modul "exersare" după care să te arunci în nivelurile atât de diferite create chiar de utilizatori."

Mai multe jocuri asemănătoare

Jocuri Geometry Dash

Dacă îți place să joci Geometry Dash gratuit, în web browser, verifică aceste tituluri derivate:

Geometry Dash Bit by BitGeometry Dash Neon WorldGeometry Neon Dash SubzeroPaper DashJocuri muzicale

Pentru a asculta mai multă muzică cu ritm, nu rataFNF, un joc popular de muzică freestyle. Dacă vrei să ai parte de un pic de distracție stupidă,Blob Operați-o garantează!

Trucuri

Cel mai bun sfat este de a efectua o mișcare în acord cu ritmul muzicii.Fii calm. Jocul este mult mai ușor dacă nu te stresezi!Exersează! Cu timpul, vei învăța să alegi mișcările subtile pe care trebuie să le faci pentru a merge mai departe.Împărtășește realizările cu ceilalți și învață de la alți jucători.

Caracteristici

Niveluri provocatoare cu grade diferite de dificultate, de la greu la aproape imposibilComenzi simple, ușor de învățat și folosit încă de la bun începutMuzică grozavă care te determină să nu ratezi restul melodiei Mod de joacă distractiv acompaniat de ritmuri muzicale sincronizate cu acțiunea!

Platforme

Geometry Dash este disponibil pe toate platformele: web, Android, iOS și telefoane cu Windows.

Dezvoltator

Jocul a fost creat de RobTop Games pentru mobile înainte de a fi lansat pentru PC ca Geometry Dash Online.

Această versiune este creată de Griffpatch.

Comenzi

SPACE/Săgeată SUS = Sari Ține apăsat SPACE/Săgeată SUS = Sărituri multiple Săgeată SUS = Conduci vehiculul in sus Săgeată JOS = Conduci vehiculul în jos Nu atinge țepușele, altfel reîncepi jocul!

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate