Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Car Drawing Game

Rating:
8,8
(114.769 voturi)
Publicat:
iulie 2019
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Desenează o mașină cu o singură linie și ajunge cu succes la linia de sosire. Jocul de desenat mașini constă în a desena o mașină pentru a depăși obstacolele din fiecare nivel. Desenează-ți cea mai ciudată mașină și vezi dacă trece testul!

Cum să joci

Fii creativ

Folosește-ți creativitatea pentru a gândi cum poți depăși obstacolele cu o singură linie. Dacă ajungi la linia de sosire din prima încercare, primești o medalie de aur! Cu cât ai nevoie de mai multe încercări pentru a termina nivelul, cu atât premiul tău este mai mic.

Gândește-te cu atenție

Jocul de desenat mașini îți permite să desenezi o singură linie, așa că asigură-te că te gândești bine la abordarea ta înainte de a desena. Poți desena orice formă dorești în limita cernelei. Dacă ești foarte blocat, poți folosi opțiunea de indiciu din partea de sus.

Creștere a vitezei

Rotile vor apărea întotdeauna la începutul și la sfârșitul liniei tale. Vezi dacă poți prinde bila strălucitoare pentru a obține un impuls de viteză!

Mai multe Jocuri

One Line este alt joc grozav de desen cu o singură linie în care desenezi linii pentru a opri un tip care este atacat. Eggy Car și Cups - Water Sort Puzzle sunt două alte jocuri de puzzle în care desenezi linii pentru a rezolva un puzzle.

Data lansării

Iulie 2019

Dezvoltator

Jocul a fost creat de Mathias Geisler.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Comenzi

Clic stânga și trage pentru a desena.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate