Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Car Drawing Game

Rating:
8,9
(95.886 voturi)
Publicat:
iulie 2019
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Desenează o mașină dintr-o singură linie. Car Drawing Game este despre a desena o mașină pentru a trece peste obstacolele din fiecare nivel. Desenează o mașină hazlie și vezi dacă trece testul! D

Cum se joacă

Fii creativ

Folosește-ți creativitatea și vezi cum poți trece peste obstacole dintr-o singură..linie. Dacă ajungi la linia de sosire din prima încercare, primești o medalie de aur! Cu cât încerci de mai multe ori să completezi nivelul, cu atât premiul tău va fi mai mic.

Fii precaut

Car Drawing Game îți permite să desenezi cu o singură linie, așa că asigură-te că te-ai gândit bine la strategie înainte de a începe. Poți trasa orice formă dorești, în limita cernelii pe care o ai la îndemână. Dacă întâmpini probleme, te poți folosi de indicii, pe care le găsești în partea de sus a ecranului.

Viteză turbo

Roțile apar întotdeauna înainte sau la sfârsșitul liniei. Hai să vedem dacă prinzi mingea strălucitoare ca să prinzi super viteză!

Mai multe jocuri

One Line este un alt joc grozav de desenat, în care trasezi linii pentru a împiedica atacul asupra unui om. Bouncy Egg și Happy Glass sunt alte două jocuri puzzle, în care trasezi linii pentru a rezolva un puzzle.

Data lansării

Iulie 2019

Dezvoltator

Acest joc a fost creat de Mathias Geisler. Poți încerca jocul și aici.

Platforme

Web browser

Comenzi

Clic stânga și trage pentru a desena.

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate