Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Clicker Heroes

Rating:
9,1
(65.600 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
septembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Clicker Heroes este un joc original de clicker idle. Începeți o aventură epică și ucideți monștri, îmbunătățiți eroii cu aurul pe care îl colectați, găsiți comori și învingeți șefii. Clicker Heroes este un joc care a ajutat la popularizarea jocurilor de tip clicker alături de alte titluri clasice precum Idle Breakout.

Cum se joacă

Faceți clic pentru a ucide

Porniți într-o misiune pentru a deveni un războinic puternic. Zdrobiți fiecare creatură pe care o vedeți făcând clic în mod repetat pe ea, apoi colectați recompensele de aur lăsate în urmă. Fiecare clic pe care îl faceți are o valoare unică de daune, pe care o puteți îmbunătăți în mod continuu pentru a obține mai multă putere.

Angajați eroi pentru a vă ajuta

Angajați diferiți eroi care să vă ajute să învingeți monștrii mai repede. Fiecare erou are propriul DPS (daune pe secundă) și un set de upgrade-uri, uneori unice. De multe ori, upgrade-urile eroilor permit creșteri semnificative ale DPS-ului lor. Eroii vă permit să ucideți hoardele de inamici și să obțineți aur fără să faceți vreun efort.

Eroiile devin din ce în ce mai scumpi, dar cu cât plătiți mai mult, cu atât veți primi și mai multă putere și upgrade-uri mai puternice. Cu cât avansați mai mult, cu atât vor apărea mai mulți eroi, care vor deveni achizițiile importante pentru a vă permite să explorați terenuri mai profitabile.

Explorați terenuri noi și învingeți șefii

Fiecare regiune are monștri noi și fascinanți pe care să îi înfruntați. Începeți cu pădurea și avansați în terenuri uscate și alte locații. La sfârșitul fiecărei regiuni se află o luptă dificilă cu un șef puternic - șeful are o sănătate suplimentară și necesită tot ce aveți pentru a-l învinge! Dacă nu reușiți să învingeți șeful, veți reveni la etapa anterioară, unde vă puteți îmbunătăți abilitățile înainte de a începe din nou lupta.

Dezvoltator

Clicker Heroes este dezvoltat de Playsaurus. Vizitați site-ul lor.

Data de lansare

Iulie 2014. Versiunea web poate fi jucată exclusiv pe CrazyGames!

Platforme

Clicker Heroes este disponibil ca joc pentru browser web, joc pentru Android și joc pentru iOS. De asemenea, este disponibil și pe Steam începând cu mai 2015.

Ultima actualizare

06 sept. 2022

Comenzi

Folosește mouse-ul.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate