Logo CrazyGames.ro

Clicker Heroes

Rating:
9,2
(43.245 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
septembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Clasificare:

Clicker Heroes este un joc original ușor, de tip clicker. Mergi într-o aventură epică și ucide monștrii, fă upgrade eroilor cu ajutorul aurul câștigat și omoară capul răutăților. Clicker Heroes este un joc care a propulsat jocurile de tip clicker și le-a adus în atenția jucătorilor alături de alte jocuri clasice precum Cookie Clicker.

Clic pentru a ucide

Lansează-te în misiunea de a deveni un războinic de neînvins. Doboară fiecare bestie care îți iese în cale prin click-uri multiple și înșfacă aurul acestora. Fiecare clic are o singură valoare pe care o poți îmbunătăți constant pentru a căpăta mai multă putere.

Angajează eroi care să te ajute

Angajează diverși eroi care să te ajute să omori monștrii mai repede. Fiecare erou are propriile abilități (deseori unice) și propriul DPS (capacitatea de a dobori într-o secundă). Deseori, upgrade-urile eroilor înseamnă îmbunătățiri semnificative ale DPS-ului. Eroii îți permit să ucizi inamicii și capii lor fără ca tu să ridici un deget.

Eroii devin din ce în ce mai scumpi, motiv pentru care cu cât plătești mai mult, cu atât ai parte de mai multă putere și forță pentru eroii tăi. Cu cât ajungi mai departe, cu atât mai mulți eroi ies la iveală, care te îmbie să-i cumperi astfel încât să poți ajunge către tărâmuri mai rentabile.

Explorează noi teritorii și învinge șefii inamici

Fiecare regiune are noi monștri cu care să te lupți. Începe de la marginea pădurii și avansează către zonele uscate și alte locații. La sfârșitul fiecărei regiuni, exită un șef greu de învins - acesta are extra sănătate și pentru a-l învinge trebuie să te folosești de toată puterea și forța pe care le ai! Dacă nu reușești să-l dobori, vei reveni la nivelul anterior în care îți poți dezvolta abilitățile înainte de lupta din nou.

Caracteristici

  • Fă clic pentru a doborî inamici
  • Peste 1,000 de zone de explorat
  • Angajează diverși războinici și cumpără upgrade-uri unice
  • Jocul original Clicker Heroes - din nou disponibil

Dezvoltator

Clicker Heroes este dezvoltat de Playsaurus. Te invităm să accesezi website-ul lor.

Data lansării

Iulie 2014. Versiunea web poate fi jucată în exclusivitate pe CrazyGames!

Platforme

Clicker Heroes este un joc accesibil din web browser, dar și un joc Android și iOS. De asemenea, este disponibil pe Steam din mai 2015.

Ultima actualizare

06 sept. 2022

Comenzi

Folosește mouse-ul.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate