Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Clicker Heroes

Rating:
9,1
(57.298 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
septembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Clicker Heroes este un joc original de clicker idle. Mergi într-o aventură epică și învinge monștri, upgradează eroii cu aurul pe care îl colectezi, găsește comori și învinge șefii. Clicker Heroes este un joc care a contribuit la popularizarea jocurilor de clicker în rândul jucătorilor obișnuiți, alături de alte clasice precum Idle Breakout.

Cum se joacă

Click pentru a ucide

Pornește într-o aventură pentru a deveni un războinic puternic. Înfrânge fiecare creatură pe care o vezi făcând clic repetat asupra ei și colectează recompensele în aur lăsate în urmă. Fiecare clic pe care îl faci are o valoare de daună unică pe care o poți îmbunătăți în mod constant pentru a obține mai multă putere.

Angajează eroi pentru a te ajuta

Angajează diferiți eroi pentru a te ajuta să învingi mai repede monștrii. Fiecare erou are propriul DPS (Damage Per Second) și un set de upgrade-uri care sunt uneori unice. Îmbunătățirile eroilor adesea permit creșteri semnificative ale DPS-ului lor. Eroii îți permit să omori hoardele de inamici și să aduni aurul fără să ridici un deget.

Eroii devin tot mai scumpi pe măsură ce progresezi, dar primești ceea ce plătești în putere și upgrade-uri puternice. Cu cât ajungi mai departe, cu atât apar mai mulți eroi care devin următoarea ta mare achiziție, permițându-ți să avansezi în ținuturi mai profitabile.

Explorează noi ținuturi și învinge șefii

Fiecare regiune are monștri noi și interesanți pe care poți să-i înfrunți. Începe din pădure și avansează în ținuturi uscate și alte locații. La sfârșitul fiecărei regiuni, te așteaptă o luptă dificilă cu un șef - șeful are mai multă viață și necesită toată puterea ta pentru a fi înfrânt! Dacă nu reușești să învingi șeful, vei fi readus la etapa anterioară unde poți să-ți dezvolți abilitățile înainte de a relua lupta.

Ghidul Clicker Heroes

Clicker Heroes este un joc complex de clicker cu multe de învățat. Poți afla informații despre toate personajele și șefii, precum și despre cum să progresezi și să transcenzi citind ghidurile de pe Clicker Heroes Wiki.

Caracteristici

  • Click pentru a învinge inamicii
  • Peste 1.000 de zone de explorat
  • Angajează diverse personaje și cumpără upgrade-uri unice
  • Clicker Heroes original - din nou pe web

Dezvoltator

Clicker Heroes este dezvoltat de Playsaurus. Vizitează site-ul lor.

Data lansării

Iulie 2014. Versiunea pentru web poate fi jucată exclusiv pe CrazyGames!

Platforme

Clicker Heroes este disponibil ca joc pentru browser web, joc pentru Android și joc pentru iOS. De asemenea, este disponibil și pe Steam începând din mai 2015.

Ultima actualizare

06 sept. 2022

Comenzi

Folosește mouse-ul.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate