Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jocuri Usoare

Stai jos și caută succesul în oricare din aceste jocuri statice. Poți utiliza filtrul pentru a căuta cele mai noi și mai populare jocuri ușoare.

De ce sunt jocurile statice atât de populare?

Popularitatea jocurilor statice se datorează mecanicii de joc, care este simplă, amuzantă și ușor de învățat de către jucătorii obișnuiți. În aceste jocuri, ai satisfacția succesului obținut foarte rapid - uneori chiar realizând imposibilul - fără a fi necesar să depui eforturi semnificative. Ceea ce este foarte atractiv în contrast cu ce se întâmplă de regulă în realitate. Drept urmare ai parte de o varietate de jocuri statice care dau dependență și care pot fi accesate și jucate atât de pe dispozitivele mobile cât și de calculator.

Jocurile statice sunt pline de recompense

Cu jocurile statice obții numeroase satisfacții. Acestea te țin în priză adesea oferind extra beneficii și bonusuri. Un joc în care întâlnești acest lucru este Road Crash, un joc simplu în care combini mașini pentru a obține altele noi - vei vrea mereu să știi care e următoarea mașină pe care o construiești! Idle Mining Empire, Grindcraft și I want to be a Billionaire sunt alte exemple de jocuri de acest gen.

Sunt plăcut de jucat

Scenariul și efectele sunt create în așa fel încât jucătorii sunt dornici să joace încontinuu. Adventure Miner este un joc static clicker cu o grafică 3D excelentă și cu efecte încântătoare. Trebuie să sapi în pământ după minerale rare și să le vinzi. De asemenea, deții și o fabrică din care obții venituri în timp ce te relaxezi.

Nu-ți trebuie echipament modern

Acest lucru se aplică la majoritatea jocurilor accesibile din web browser, însă jocurie statice sunt de regulă jocuri simple. Asta înseamnă că nu durează mult până se încarcă și pot fi jucate de pe orice dispozitiv, întrucât nu necesită placă grafică super performantă. Acest lucru face ca jocurile statice să fie și mai populare în întreaga lume.

După cum poți observa, pe CrazyGames există numeroase pagini ce conțin jocuri statice. Așa că nu mai sta pe gânduri și accesează colecția noastră de jocuri simple clicker și găsește-l pe acela care te fascinează.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri Usoare?

 1. Capybara Clicker
 2. Fast Food Factory
 3. Planet Evolution: Idle Clicker
 4. Idle House Build
 5. Planet Clicker 2
 6. Empire Clicker
 7. Candy Clicker 2
 8. Clicker Heroes
 9. Doge Miner 2
 10. Marina Fever Tycoon

Care sunt cele mai bune Jocuri Usoare disponibile pe telefoane si tablete?

 1. Ant Colony: New War
 2. Candy Clicker 2
 3. Idle Mining Empire
 4. Fast Food Factory
 5. Idle House Build

Care sunt titlurile subapreciate Jocuri Usoare?

 1. Capybara Clicker
 2. Clicker Heroes
 3. Doge Miner 2
 4. Tiny Fishing
 5. Idle Breakout
 6. Doge Miner
 7. Trap the Cat

Care sunt Jocuri Usoare?

Jocurile statice sunt jocuri clicker în care vei câștiga premii și recompense în mod automat. Majoritatea au comenzi și reguli simple, ceea ce face ca aceste jocuri să fie perfecte pentru jucătorii ocazionali.


Joacă cel mai bune jocuri online Jocuri Usoare gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Capybara Clicker și multe altele chiar acum!
Arata mai mult