Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Doge Miner

Rating:
9,4
(37.567 voturi)
Publicat:
septembrie 2014
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Clasificare:

Doge Miner este un joc incremental grozav, cu cățelușul shibe inu preferat al tuturor. Este un joc idle inspirat de Cookie Clicker, în care scopul jocului este să faci clic pentru a ajunge pe lună! 🚀 Pentru continuarea, verifică Doge Miner 2.

Cum se joacă

Luați un bilet dus către lună

Vrei să duci Dogecoin pe lună? Atunci treci la minerit! Folosește-ți tovarășii Doge pentru a mina Dogecoin și pentru a achiziționa diverse upgrade-uri din magazin. Obiectivul tău este să ajungi pe lună, iar acesta costă 50.000 de Doge! De acolo, cine știe unde ai putea ajunge?

Dovedește că este mai mult decât o monedă de meme

Poți să ceri ajutorul unor canise pline cu Shibe Inus, pisicuțe-robot care postează meme-uri dank pentru a câștiga monede, și multe altele. Fiecare upgrade va crește cantitatea de Dogecoin până când vei ajunge bogat. Mulți wow, multe monede!

Îmbunătățește-ți echipamentul de minerit

Sunt, de asemenea, disponibile upgrade-uri și obiective pentru a te simți ca un entuziast Doge împlinit. Poți să-ți îmbunătățești uneltele pentru o putere de minerit mai mare și poți verifica în mod casual obiectivele tale. Ești doar la câteva clicuri distanță de a deveni un miliardar criptografic!

Alte jocuri asemănătoare

Sunt sute de alte jocuri clicker pe care le poți juca pe CrazyGames. Există, de asemenea, jocuri idle. Alte jocuri de clicker populare, care includ personaje amuzante și meme-uri renumite, sunt Capybara Clicker 2 și Planet Clicker 2.

Dezvoltator

Jocul a fost creat de rkn!

Data lansării

Septembrie 2014

Platforme

  • Browser web
  • Android

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate