Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Doge Miner 2

Rating:
9,3
(113.396 voturi)
Dezvoltator:
rkn
Publicat:
august 2017
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Doge Miner s-a întors într-un nou episod – Doge Miner 2! Misiunea este aceeași, și anume de a cumpăra o navă spațială pentru a ajunge pe lună, doar că de data asta ai mai multe unelte la îndemână, upgrade-uri și opțiuni. Doge Miner 2 este realizat având la bază același scenariu și mecanism amuzant ca prima variantă, însă are și câteva elemente noi care te vor încânta.

Acum poți aduna mai multe monezi, care ies la iveală la întâmplare atunci când sapi. Poți de asemenea să aduni genți Doge ce conțin diferite obiecte cum ar fi un târnacop rezistent sau monezi de bronz. Înafara faptului ca poți chiar tu să sapi după monezi, poți să angajezi muncitori Shibe și să capturezi armatele de pisici pe care să le pui să liciteze pentru tine. Astfel îți vei putea crește scorul și numărul monezilor. Un element nou al acestui al doilea capitol constă în instrumentele evoluate pe care le poțî cumpăra și în upgrade-urile pe care le poți face pentru muncitori. Doge Miner 2 se desfășoară într-o nouă dimensiune, așa că începi să sapi!

Dezvoltator

Exact ca și primul joc Dogeminer, și acest al doilea episod a fost creat tot de rkn!

Platforme

Doge Miner 2 este un joc ce se poate accesa în web browser de pe orice dispozitiv (inclusiv desktops, telefoane mobile și tablete).

Data lansării

August 2017

Comenzi

Click stânga a mouse-ului pentru a săpa și a cumpăra upgrade-uri.
Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate