512
evaluări
8,3
Elvenar este un joc MMO de strategie în care îți contruiești și îți administrezi propriul regat. Jocul este o combinație reușită între strategie și fantezie, în care accentul cade pe luarea unor decizii înțelepte și diplomatice. Ridică-ți un regat fantastic de la zero, fă upgrade-uri, implementează legi si devino acel lider puternic de care are nevoie regatul tău pentru a fi unul de succes.

Elvenar

Elvenar este un joc de strategie care se desfășoara într-o lume fantastică plină de spiriduși, oameni și zâne. Menține armonia și liniștea în comunitate și construiește relații fructuoase cu alți jucători astfel încât locuitorii acestei lumi fantastice să fie fericiți!

Societatea

Este un mister cum a luat naștere lumea Elvenar. Multe specii existau încă dinainte, precum orci, zăne și pitici. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ei, dar cu ajutorul noului portal descoperit de tine, aceștia au revenit la viață și locuiesc chiar în regatul tău. Poți să deblochezi noi specii, dar și noi tehnologii și construcții! Doar să fii atent să păstrezi pacea în rândul populației prin intermediul legilor.

Constructii

Există o varietate mare de construcții care înfrumusețează orașul, dar care îndeplinesc și diferite funcții administrative esențiale. Construiește cartiere rezidențiale pentru locuitori, ateliere pentru diverse îndeletniciri sau barăci pentru a-ți antrena unitățile militare. De asemenea, orașul are și diverse clădiri culturale care necesită upgrade-uri și aduc un plus de frumusețe orașului.

La început, orașul tău nu va avea toate clădirile. Pe măsura ce progresezi, le vei debloca. Totodată, vei debloca și upgrade-uri pentru clădirile deja existente, făcându-le mai frumoase și atribuindu-le noi functionalități care să ducă la o creștere a randamentului.

Batalii

Scenariul jocului Elvenar pune accent pe un mod displomatic și pașnic de a rezolva conflictele. Nu există optiunea PvP (jucator versus jucator) în Elvenar, ceea ce este o premieră pentru această categorie de jocuri. Mulți jucători din comunitate preferă un astfel de joc, mai relaxant.

Cu toate acestea, în misiunea ta de căutare de noi resurse, te vei întâlni cu triburi, fiind necesar să te lupți sau să negociezi, depinde de stilul tău de joc.

Dacă preferi să te concentrezi pe construirea unei armate pentru a face față triburilor ostile, vei avea nevoie de multe structuri militare în regatul tău pentru a făuri arme de luptă, scuturi și armuri. Dacă vrei să te concentrezi mai degrabă pe construirea și dezvoltarea economiei, vei avea nevoie de abilități dezvoltate de negociere pentru a avea o economie înfloritoare, dar și de o structură cât de mică în ce privește armata și forțele militare.

Jocuri similare

Dacă îți plac atât fantezia cât și strategia, intră în comunitatea jocurilor care ți se potrivesc. Există numeroase jocuri MMO de fantezie pe care le poți încerca:

 • Forge of Empires este un joc de strategie epic cu un scenariu similar, dar cu o abordare mai degraba PvP (jucator versus jucator), pentru jucătorii mai experimentați
 • Goodgame Empire este un alt joc MMO popular de strategie cu multe elemente de PvP.

Caracteristici

 • Construirea unei economii avansate, după bunul tău plac
 • Explorarea și cercetarea noilor tehnologii care vor face societatea să progreseze
 • Construirea unei civilizații diverse prin readucerea la viață a diverselor specii
 • Fă troc cu alți jucători din lumea Elvenar
 • Poartă lupte cu triburi

Data lansarii

Ianuarie 2015

Dezvoltator

Elvenar a fost creat de InnoGames, care a dezvoltat și Forge of Empires.

Platforme

 • Web browser
 • Android
 • iOS

Nota

Îți recomandăm să joci jocul pe ecran complet pentru o experiență de joc mai bună.

Data eliberării

ianuarie 2021

Dezvoltator

Elvenar a fost făcut de InnoGames

Platforme

 • Browser web
 • Android
 • iOS

Tur video

Comenzi

 • Click stânga ca să joci
 • Mouse scroll pentru zoom
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate