Logo CrazyGames.ro

Fantasy Madness

4.254
evaluări
9,3
Developed by  Night Steed Games

Fantasy Madness este un joc de acțiune și de supraviețuire care se desfășoară în sălbatica lume fantastică World of Fantasy. Misiunea ta este de a ține piept forțelor malefice care vor să distrugă ordinea. Folosește o varietate de puteri magice puse la dispoziție de Mama Natură pentru a nimici orcii din clanul Aluminum Helmets și alte arătări viclene.

Cum se joacă

Lupte cu hoardele

Numele tău este Johnny “Harmon” Wild și te afli într-o pădure fantastică cunoscută ca “Orkish Paradise” în care lupți cu goblini ciudați, orci, vrăjitori și alte ființe malefice.

Străbate harta, doboară inamicii cu tact și însușește-ți cristalele lor. Fiecare cristal îți aduce puncte XP pentru a putea avansa în niveluri. La fel ca în jocul Vampire Survivors, ataci în mod automat, astfel că te vei ăute focusa pe mișcările de profesionist.

Invocă forțele naturii

Cu fiecare avansare în nivel, primești o selecție de super puteri prin care îți crește puterea de distrugere, de vindecare și de încetinire. Apelează la grădina de vindecare, iepurii carvnivori, furia fulgerului și multe altele. Poți face upgrade-uri ale super puterilor pentru a le mări constant efectul.

Mai multe jocuri de supraviețuire

Ultima actualizare

31 oct. 2022

Publicitate
Steam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate