Fireboy and Watergirl 5: Elements

490.330
evaluări
9,1

Fireboy and Watergirl 5: Elements este un joc de cooperare cu 2 jucători, în care poți să fii personajul Fireboy sau Watergirl. Cele două personaje colaborează pentru a rezolva misterele și pentru a depăși obstacolele ce se ivesc în fiecare nivel al jocului. În acest joc, personajele explorează diverse temple precum templul vântului, templul gheții sau templul focului.

Fireboy and Watergirl 5

Modul de joc

Fireboy and Watergirl 5: Elements se bazează pe un scenariu în care personajele cooperează pentru a-și îndeplini misiunea. Asta înseamnă că este mai bine să joci acest joc împreună cu un prieten! În loc sa fiți rivali și să luptați unul împotriva celuilalt, acum trebuie să fiți uniti și să colaborați pentru a rezolva misterele și pentru a ajunge la următorul nivel. Comenzile sunt create în așa fel încât amandoi să puteți juca confortabil de pe același dispozitiv. Dacă vrei să te joci singur, poți să o faci controlând ambele personaje în același timp.

Temple

Fiecare zonă dezvăluie anumite elemente ale naturii. Templul pădurii este prima regiune prin care trebuie să treceți. Aici, ambele personaje trebuie să participe pentru a aduna diamante colorate și pentru a ajunge la ieșirea din templu. Fiecare zonă are un stil diferit. Templul luminii de exemplu, are lumini foarte frumoase și colorate.

Elemente noi

În această a cincea versiune a jocului Fireboy and Watergirl, există un număr mare de temple care îmbină multe elemente din versiunile anterioare. Unele temple sunt noi si ascund mistere nemaiîntâlnite până atunci, dar se regăsesc și templele de foc și de apă, iar unul din personaje trebuie să preia conducerea în rezolvarea enigmelor. Jocul îți dezvăluie o mulțime de mistere care să te țină în priză.

Trucuri

 • Atenție la capcane, butoane și manete.
 • Avansează în cadrul jocului într-un ritm constant, altfel e posibil să reîncepi jocul
 • Gândește-te bine înainte de a acționa și ce personaj să folosești.
 • Munca în echipă este cheia reușitei. Nu poți completa un nivel fără participarea ambelor personaje, Fireboy și Watergirl.

Dezvoltator

Oslo Albet este cel care a realizat Fireboy and Watergirl 5: Elements.

Data lansarii

Ianuarie 2019

FAQ

Se poate juca online Fireboy si Watergirl?

Da, poți juca online toate jocurile din seria Fireboy și Watergirl pe CrazyGames.

Cate jocuri cu Fireboy si Watergirl exista?

Sunt 5 jocuri cu Fireboy și Watergirl:

 1. Fireboy and Watergirl 5: Elements
 2. Fireboy and Watergirl 4: The Crystal Temple
 3. Fireboy and Watergirl 3: The Ice Temple
 4. Fireboy and Watergirl 2: The Light Temple
 5. Fireboy and Watergirl 1: The Forest Temple

Se poate juca Fireboy si Watergirl de pe dispozitive mobile precum iPad, iPhone si Android?

Datorită tehnologiei HTML5, poți juca Fireboy și Watergirl de pe orice dispozitiv, inclusiv iPad, iPhone, telefoane și tablete Android.

Pot juca Fireboy si Watergirl pe ecran complet?

Desigur. Poți juca acest joc pe ecran complet dacă apeși simbolul "fullscreen" (ecran complet) aflat în colțul din dreapta jos.

Tur video

Comenzi

 • Săgețile - pentru Fireboy
 • WASD - pentru Watergirl
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate