Logo CrazyGames.ro

Forge of Empires

1.384
evaluări
8,6
Forge of Empires este un joc de strategie epic. Construiește o civilizație și avansează din epoca de piatră până în timpurile noastre. Acest joc se adresează celor care adoră să descopere teritorii noi, să construiască imperii și să fie liderul multor generații la rând.

Forge of Empires

Forge of Empires a fost și continuă să fie, fără îndoială, unul dintre cele mai de succes jocuri de strategie în browser. În acest moment jocul conține 18 epoci diferite, printre care Epoca de piatră, Evul mediu, Epoca colonială, Epoca industrială și Epoca modernă. Fiecare eră îți dezvăluie elemente și tehnologii diferite.

Jocul este antrenant și îți permite să construiești orașul după bunul tău plac. Începe cu Epoca de piatră și treci prin toate erele importante din istoria umanității. În timpul fiecarei erei, trebuie să faci comerț cu diverse bunuri și trebuie să construiești câte un sector pe rând ca să poți avansa în timp.

Structuri

Jocul are câteva aspecte ce trebuie luate în considerare - construirea structurilor, cercetarea noilor tehnologii și lupta împotriva inamicilor. În orașul tău, poți să construiești diverse structuri cum ar fi case, campinguri militare și clădiri pentru cercetare. Pe masură ce avansezi în cadrul jocului, vei putea să construiești clădiri ce reprezintă minuni ale lumii, cum ar fi Colosseum.

Aprovizionare

Trebuie de asemenea să te aprovizionezi ca să poți produce bunuri. Acestea pot oferite la schimb cu alți jucători vecini, ceea ce îți conferă un avantaj și anume, ai acces mai rapid la tehnologii. Totodată, trocul presupune și faptul că vei avansa mai repede către erele următoare, care îți ocupă mult timp și îți consumă resursele și-așa limitate. Așa că, acționează cu înțelepciune.

Tehnologia

Examinarea noilor tehnologii îți permit să îți construiești orașul și să progresezi. Trebuie să îți folosești punctele ca să cumperi upgrade-uri cum ar fi roata, fieraria și studiul. Scopul tău final în acest joc de strategie este să-ți construiești o armată. Întocmește și antrenează diverse unități cum ar fi lăncieri și cavaleri pe care să-i iei cu tine la luptă pentru a cuceri și a pune stăpânire pe alte teritorii.

Desfasurarea bataliilor

Bataliile au un mod impresionant de a se desfășura întrucât tu decizi ce unități ai armatei tale vei lua cu tine la război și în ce mod îi distribui pe câmpul de luptă. Folosește-te și de avantajele oferite de terenul de luptă pentru o protecție suplimentară. Pe masură ce armata ta devine tot mai solidă, poți să ataci chiar regiuni și să le prădezi. Cucerirea teritoriilor este esențială pentru că îți oferă resursele necesare pentru a-ți mări imperiul.

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre acest joc nemaipomenit, te rugăm să dai click aici. Vezi dacă poți cu ajutorul oamenilor din Epoca de piatră să construiești o armată puternică în ziua de azi. Amintește-ți că negocierea și utilizarea abilităților de războinic sunt în întregime alegerea ta - poți să fii un tiran necruțător sau poți să supraviețuiești doar din troc. În cele din urmă, poți să dezactivezi toate achizițiile și să joci jocul gratuit. Achizițiile îți aduc un avantaj totusi.

Data lansarii

17 Aprilie 2012

Dezvoltator

Forge of Empires a fost dezvoltat de InnoGames, același dezvoltator care a creat și Elvenar.

Caracteristici

  • Toate caracteristicile unui joc MMO
  • Poți să treci de la o eră la alta
  • Diferite stiluri de clădiri în fiecare epocă
  • Misiuni de îndeplinit
  • Evenimente speciale la care să participi

Platforme

  • Web browser
  • Android
  • iOS

Nota

Joacă pe ecran complet pentru o experiență de neegalat.

Comenzi

  • Click stânga pentru a interacționa
  • Mouse scroll pentru zoom
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate