Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Free Tetris

Rating:
8,3
(2.563 voturi)
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Tetris este un joc legendar de puzzle. A fost unul dintre primele jocuri de potrivire a plăcilor pe piață. Free Tetris rămâne fidel jocului original Tetris, menținând un stil de joc simplu și captivant. Potrivește piesele corect pentru a distruge rândurile - viteza crește pe măsură ce progresezi!

Sfaturi Tetris

Free Tetris este un joc înșelător de dificil. Vrei să știi cum poți deveni mai bun? Iată câteva sfaturi de bază despre cum să-ți îmbunătățești jocul.

Sfat #1 – Vizualizează rotațiile. Probabil ai observat că rotirea blocurilor este esențială pentru a vizualiza unde va cădea blocul.

Sfat #2 – Joacă plat. Încearcă să creezi rânduri orizontale de piese pentru a avea cele mai multe oportunități de ați plasa piesele și de a distruge rândurile. Nu împila blocurile mai mult de două piese înălțime și nu crea găuri mai adânci de două blocuri. Există doar o singură piesă care poate umple o gaură mai adâncă de două blocuri.

Sfat #3 – Uită-te în față. Free Tetris îți arată piesa următoare în partea din dreapta sus. După ce te obișnuiești cu jocul, ar trebui să te gândești la ce vei face cu piesa următoare în timp ce joci piesa curentă.

Sfat #4 – Gândește repede. Vei avea nevoie mai mult de gândire rapidă decât orice altceva în Free Tetris, chiar dacă aceasta nu te va ajuta întotdeauna să iei cele mai bune decizii. Jocul devine din ce în ce mai rapid pe măsură ce elimini mai multe linii.

Despre Free Tetris

Free Tetris oferă o experiență apropiată de jocul original Tetris în ceea ce privește gameplay-ul. Pur și simplu trebuie să îți mărești numărul de linii și să obții un punctaj mai mare pentru a progresa la nivele mai rapide. Blocurile colorate te ajută să identifici și să faci diferența între piese, ceea ce-ți face mai ușor să le identifici și să îți planifici mutările dinainte.

Moștenirea Tetris

Inginerul rus de software Alexey Pajitnov a creat jocul Tetris în 1984. A fost unul dintre primele jocuri de potrivire a plăcilor de pe piață și a influențat genuri noi, cum ar fi shootere cu bule. Mai târziu, a fost stabilit ca fiind unul dintre cele mai semnificative jocuri video timpurii. Chiar și după nenumăratele variațiuni create după joc, variantele originale își mențin poziția de cele mai semnificative.

Tetris a fost, de asemenea, subiectul unor cercetări științifice, influențând domenii precum teoria calculului și psihologia cognitivă. Termenul "efectul Tetris" este folosit pentru a descrie fenomenul vizual care poate apărea după jucarea prelungită a jocurilor video.

Platforme

Browser web (originally Flash, converting to HTML5)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate