Logo CrazyGames.ro
background

Havendock

10.794
evaluări
8,9

Havendock este un joc despre supraviețuire, de simulare, a cărei acțiune se petrece în largul mării. Procură resurse și construiește o comunitate oceanică de invidiat și foarte căutată de către navigatori. Mergi în căutare de noi bunuri și materiale pentu a-ți îmbunătăți și crește colonia și pentru a menține fericirea locuitorilor.

Pune bazele unui proiect special

Adună materiale de bază și mâncare dând click pe ele când le vezi plutind. De aici îți poți extinde teritoriul oceanic și construi tot ce ai nevoie pentru a pune bazele micii tale comunități, de la fermieri, la pompe de apă și cantine.

Construiește o comunitate înfloritoare în largul mării

Construiește adăposturi pentru noii veniți. Dă-le membrilor comuntății sarcini și responsabilități precum gătitul și procurarea apei cu ajutorul pompelor. Fă negoț cu negustorii de pe mare pe care îi întâlnești.

Crește-ți comunitatea maritimă

Pentru a te dezvolta în Havendock, trebuie să ridici clădiri noi și să procuri materiale noi. Dezvoltarea și cercetarea sunt esențiale pentru satisfacerea nevoilor principale ale cetățenilor. Pe măsură ce progresezi, vei descoperi lucruri luxoase și mai avansate care vor contribui la bunăstarea populației făcând din această locației una de vis și pe care călătorii de pretutindeni doresc să o viziteze.

Joacă online împreună cu prietenii

Alătură-te jocurilor multiplayer și fă din comunitatea oceanică una de invidiat. Poți juca online dând click pe ‘multiplayer’ din stânga sus. Te vei conecta automat la un joc deja existent sau poți da startul unuia nou dacă nu este niciunul disponibil.

Caracteristici

  • Construiește o așezare de la zero
  • Ridică noi clădiri și caută noi tehnologii
  • Comunitate care se dezvoltă
  • Te bucuri de efecte vizuale 3D nemaipomenite

Data lansării

Aprilie 2022

Dezvoltator

YYZ a dezvoltat Havendock.

Platforme

Web browser

Ultima actualizare

07 sept. 2022

Comenzi

  • WASD / taste săgeți = te miști
  • Click stânga = selectezi
  • Click dreapta sau tasta Q = deselectezi

*Informații despre comenzi rapide pentru tastatură se regăsesc în cadrul jocului

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate