Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Jacksmith

Rating:
9,2
(29.051 voturi)
Publicat:
mai 2021
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Jacksmith este un joc de me╚Öte╚Öug─ârit ├«n care forjezi arme pentru solda╚Ťi ╚Öi te al─âturi lor pe c├ómpul de lupt─â ├«n timp ce ucizi mon╚Ötri. Construie╚Öte armele perfecte pentru a-i vedea pe solda╚Ťi ├«n lupt─â ╚Öi pentru a le oferi cele mai mari ╚Öanse de succes!

Cum se joac─â

Meșterește săbii pentru luptă

Jacksmith este similar cu alte jocuri Flipline, cum ar fi Papa's Cheeseria, dar tu meșterești arme pentru luptă în loc să construiești sandvișuri! Începe prin a modela cupru topit în săbii și a le bate cu ciocanul înainte de a le termina cu un mâner potrivit pentru mâinile unui războinic.

Testează-le pe câmpul de luptă

Dup─â fiecare zi petrecut─â la forj─â, solda╚Ťii t─âi vor intra ├«n lupt─â ├«mpotriva diferi╚Ťilor mon╚Ötri ╚Öi du╚Ömani, folosind armele pe care le-ai forjat. ├Än timp ce ei sunt ├«n mijlocul r─âzboiului, prada va zbura pentru ca tu s─â o revendici. Aceste obiecte sunt, de obicei, pietre pre╚Ťioase pe care s─â le cheltui╚Ťi ├«n magazin ╚Öi metale pre╚Ťioase cu care s─â creezi alte arme. Armele cu scoruri mai mari au performan╚Ťe mai bune ├«n lupt─â, ceea ce duce la mai multe comori pe care le po╚Ťi utiliza la sta╚Ťia ta de creare a armelor.

Deblocheaz─â mai multe arme pe m─âsur─â ce progresezi

Deblocheaz─â noi arme pe care s─â le construie╚Öti pe m─âsur─â ce zilele avanseaz─â. Fiecare obiect nou trebuie construit cu pricepere ├«n func╚Ťie de specifica╚Ťii, fie c─â este vorba de arcuri, topoare, s─âbii sau tunuri. Ace╚Öti r─âzboinici curajo╚Öi vor avea nevoie de arme mai puternice pe m─âsur─â ce zilele avanseaz─â. Folosirea unor metale de calitate superioar─â duce la o construc╚Ťie mai durabil─â.

Cump─âr─â upgrade-uri de la Ganders

Po╚Ťi vizita un strut hipster numit Ganders ├«n mica sa magazie de r─âzboi pentru a cump─âra diverse upgrade-uri pentru metalele pe care le forjezi folosind pietrele tale pre╚Ťioase. Este un loc grozav pentru a-╚Ťi dedica ni╚Öte bani dup─â o zi lung─â de t─âiat ╚Öi ├«n╚Ťepat fiarele! Aici vei g─âsi diverse m├ónere ╚Öi alte obiecte pl─âcute vizual care ofer─â beneficii suplimentare atunci c├ónd sunt utilizate.

Jocuri asem─ân─âtoare

Dup─â ce st─âp├óne╚Öti arta lui Jacksmith, arunc─â o privire la alte jocuri de me╚Öte╚Öug─ârit interesante! Jocurile populare ├«n aceast─â categorie includ Grindcraft ╚Öi Mr Mine. S-ar putea s─â-╚Ťi plac─â ╚Öi jocurile lui Papa, o gam─â de titluri distractive de g─âtit de la Flipline.

Caracteristici

  • G─âte╚Öte o serie de arme ├«n forja ta
  • Modeleaz─â-le, cioc─âne╚Öte-le ╚Öi me╚Ötere╚Öte-le la cea mai ├«nalt─â calitate pentru a avea cele mai mari ╚Öanse de succes
  • Vezi c├ót de bine se comport─â armele tale ├«n lupt─â pe baza abilit─â╚Ťilor tale de me╚Öter
  • Prinde comori ├«n timpul luptelor care te ajut─â s─â construie╚Öti cele mai bune arme
  • Achizi╚Ťioneaz─â diverse accesorii ╚Öi obiecte pentru nevoile tale de me╚Öte╚Öug─ârit

Dezvoltator

Jacksmith este dezvoltat de Flipline Studios.

Lansare

Jocul a fost lansat în 2012 ca joc Flash pentru browser web.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate