Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Jacksmith

Rating:
9,3
(18.778 voturi)
Publicat:
mai 2021
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Jacksmith este un joc de meșteșugărit în care forjezi arme pentru soldați și te alături lor pe câmpul de luptă în timp ce ucizi monștri. Construiește armele perfecte pentru a-i vedea pe soldați în luptă și pentru a le oferi cele mai mari șanse de succes!

Cum se joacă

Meșterește săbii pentru luptă

Jacksmith este similar cu alte jocuri Flipline, cum ar fi Papa's Cheeseria, dar tu meșterești arme pentru luptă în loc să construiești sandvișuri! Începe prin a modela cupru topit în săbii și a le bate cu ciocanul înainte de a le termina cu un mâner potrivit pentru mâinile unui războinic.

Testează-le pe câmpul de luptă

După fiecare zi petrecută la forjă, soldații tăi vor intra în luptă împotriva diferiților monștri și dușmani, folosind armele pe care le-ai forjat. În timp ce ei sunt în mijlocul războiului, prada va zbura pentru ca tu să o revendici. Aceste obiecte sunt, de obicei, pietre prețioase pe care să le cheltuiți în magazin și metale prețioase cu care să creezi alte arme. Armele cu scoruri mai mari au performanțe mai bune în luptă, ceea ce duce la mai multe comori pe care le poți utiliza la stația ta de creare a armelor.

Deblochează mai multe arme pe măsură ce progresezi

Deblochează noi arme pe care să le construiești pe măsură ce zilele avansează. Fiecare obiect nou trebuie construit cu pricepere în funcție de specificații, fie că este vorba de arcuri, topoare, săbii sau tunuri. Acești războinici curajoși vor avea nevoie de arme mai puternice pe măsură ce zilele avansează. Folosirea unor metale de calitate superioară duce la o construcție mai durabilă.

Cumpără upgrade-uri de la Ganders

Poți vizita un strut hipster numit Ganders în mica sa magazie de război pentru a cumpăra diverse upgrade-uri pentru metalele pe care le forjezi folosind pietrele tale prețioase. Este un loc grozav pentru a-ți dedica niște bani după o zi lungă de tăiat și înțepat fiarele! Aici vei găsi diverse mânere și alte obiecte plăcute vizual care oferă beneficii suplimentare atunci când sunt utilizate.

Jocuri asemănătoare

După ce stăpânești arta lui Jacksmith, aruncă o privire la alte jocuri de meșteșugărit interesante! Jocurile populare în această categorie includ Grindcraft și Mr Mine. S-ar putea să-ți placă și jocurile lui Papa, o gamă de titluri distractive de gătit de la Flipline.

Caracteristici

  • Gătește o serie de arme în forja ta
  • Modelează-le, ciocănește-le și meșterește-le la cea mai înaltă calitate pentru a avea cele mai mari șanse de succes
  • Vezi cât de bine se comportă armele tale în luptă pe baza abilităților tale de meșter
  • Prinde comori în timpul luptelor care te ajută să construiești cele mai bune arme
  • Achiziționează diverse accesorii și obiecte pentru nevoile tale de meșteșugărit

Dezvoltator

Jacksmith este dezvoltat de Flipline Studios.

Lansare

Jocul a fost lansat în 2012 ca joc Flash pentru browser web.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate