Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Rooftop Snipers

Rating:
9,2
(160.676 voturi)
Publicat:
iunie 2017
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS

Rooftop Snipers este un joc haotic de lunetist cu două butoane, în care poți doar să tragi și să sari. Puteți juca jocul cu un prieten sau împotriva calculatorului. Este unul dintre multele jocuri pentru doi jucători uimitoare din colecția noastră, pe care le puteți juca cu prietenii!

Cum se joacă

Găsește un prieten cu care să te joci sau exersează împotriva calculatorului. Jocul este simplu, dar frustrant din cauza mișcării limitate, ceea ce îl face distractiv de jucat. Pentru a câștiga runda, trebuie să-l împingi pe adversarul tău prin împușcare.

Rooftop Snipers oferă o varietate de medii de joc, multe dintre ele includ elemente fizice care adaugă mai mult haos jocului.

Dacă îți place Rooftop Snipers, ar trebui să încerci și Getaway Shootout. Este un alt joc uimitor pentru doi jucători creat de același dezvoltator ca și Rooftop Snipers.

Instrucțiuni

Sari cu W pentru a evita gloanțele. Ține apăsat butonul E pentru a ridica arma, apoi eliberează-l pentru a trage. Jucătorul care ajunge primul la 5 puncte câștigă jocul.

Caracteristici

  • Grafică pixelată amuzantă în 2D
  • Moduri de joc pentru unul și doi jucători
  • Diverse medii și costume de joc
  • Bătălii hilare bazate pe fizică

Dezvoltator

Rooftop Snipers este dezvoltat de New Eich Games, aceeași echipă care a creat jocurile Tube Jumpers, Getaway Shootout și Ping Pong Chaos.

Data lansării

Ianuarie 2017

Publicitate
Apple Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate